Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Orice, numai nu Steaua!" Reacţia lui Torje când a aflat că trebuie să-şi caute echipă! Ce salariu vrea fostul dinamovist

"Orice, numai nu Steaua!" Reacţia lui Torje când a aflat că trebuie să-şi caute echipă! Ce salariu vrea fostul dinamovist

Stranieri

Comentarii

Românii de la Karabukspor au mari probleme, fiind neplătiţi de luni bune, iar Gabi Torje, Cristi Tănase, Gicu Grozav şi Paul Papp sunt gata să-şi rezilieze contractele cu gruparea din Turcia.

Impresarul lui Torje, Cristea Opria, a oferit detalii despre situaţia jucătorului, precizând că astăzi se va oficializa despărţirea de Karabuk. Torje are varianta revenirii la Akhmat Groznâi, echipă de care încă aparţine, dar cel mai probabil îşi va căuta un alt club.

Opria spune că o revenire în România e puţin probabilă, în condiţiile în care Torje tinde spre un salariu de aproape 1 milion de euro pe sezon, iar mijlocaşul nici nu a vrut să audă de un contract cu FCSB.

 "Azi o sa rezilieze cu Karabuk, aşa cred. În momentul în care a ajuns la Federaţie hârtia că n-au fost plătiţi, toţi românii au fost scoşi din lot. N-au fost plătiţi 4 luni! Gabi a primit jumătate dintr-un salariu de când s-a dus acolo, atât! Gabi aşteaptă hârtia, să-i spună exact ce se întâmplă cu banii. Daca vor să rămână, să-i spuna clar în ce moment îşi primeşte banii. Daca nu, se întoarce la clubul de care aparţine, la Groznâi. Am deja pentru el oferte, nu-i problemă, numai că treuie să fie şi cecenii de acord.



Din Romania, cred că nu-l poate lua nimeni. Cine-i dă 70.000 - 80.000 de euro pe lună? Nimeni! La Steaua nu se pune problema, mi-a şi zis că orice numai să nu fie Steaua. Are salariu foarte bun la Groznâi. Am variante, numai să fie de acord cecenii. Aflăm diseară ce se întâmplă mai departe, în funcţie de răspunsul pe care i-l dau cei de la Karabuk", a declarat Opria pentru PRO TV.

Afla mai multe despre: torjekarabukfcsb 

viewscnt
Articole similare