Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Oricine a luat această decizie trebuie să fie dat afară!" Cea mai dură reacţie după umilinţa suferită de Chelsea în Ligă

"Oricine a luat această decizie trebuie să fie dat afară!" Cea mai dură reacţie după umilinţa suferită de Chelsea în Ligă
Comentarii

Chelsea nu se regăseşte în noul sezon, iar fostul internaţional englez Phil Neville pune forma slabă a londonezilor pe seama pierderii unuia dintre cei mai buni mijlocaşi centrali din lume.

Nemanja Matic a fost vândut în vară la Manchester United, o decizie pe care fostul jucător al "diavolilor" nu o poate înţelege. "Cine a hotărât asta trebuie să fie dat afară", spune Neville, şocat de modul în care s-a prezentat Chelsea în partida pierdută cu AS Roma, scor 0-3.

"Decizia de a-l vinde pe Nemanja Matic (n.r. la United) este cea mai proastă pe care am văzut-o vreodată în Premier League. Când îl ai pe Matic în faţa lui Kante, ai cei mai buni mijlocaşi centrali din Premier League de departe! De ce l-au vândut? Oricine a luat decizia asta trebuie să fie dat afară!

Nu l-aş fi lăsat niciodată să plece. L-aş fi legat cu lanţuri de terenul de antrenament şi i-aş fi zis că nu pleacă nicăieri!", a declarat Phil Neville după AS Roma - Chelsea 3-0.

Afla mai multe despre: contematicnevilletransfer 

viewscnt
Articole similare