Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la EURO 2024. Verdict dur pentru jucătorul titular: leziune de ligament încrucişat

OUT de la EURO 2024. Verdict dur pentru jucătorul titular: leziune de ligament încrucişat

EURO

Comentarii

Încă un jucător extrem de important va rata turneul final al Campionatului European de fotbal ce va avea loc în acest an în Germania.

Un jucător important, titular la revelaţia din Serie A, va rata EURO 2024

Lewis Ferguson s-a accidentat grav şi va fi supus unei intervenţii chirurgicale, a anunţat luni clubul italian Bologna, unde este legitimat jucătorul.

Mijlocaşul scoţian în vârstă de 24 de ani a fost înlocuit în minutul 62 al meciului dintre Bologna şi Monza (scor 0-0), din etapa a 32-a din Serie A, după o ciocnire cu un adversar.

”Examinările efectuate după ieşirea de pe teren din cauza unei răni la genunchiul drept au arătat că suferea de o leziune de ligament încrucişat.

Lewis Ferguson va fi operat şi la finalul acestei operaţii se va stabili durata absenţei”, a scris Bologna într-un comunicat dat publicităţii luni.

Ferguson nu va mai juca în acest sezon şi va pierde echipa Scoţiei pentru EURO 2024. Ferguson a marcat şase goluri pentru Bologna în acest sezon.

În vârstă de 24 de ani, a jucat 10 meciuri în naţionala Scoţiei, dar fără să marcheze vreun gol. În prezent, mijlocaşul este cotat de Transfermarkt.com la 24 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: euro 2024lewis fergusonbolognaserie a 

viewscnt
Articole similare