Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB! Favoritul lui Becali s-a rupt şi ratează meciurile cu Farul şi Craiova. Când va reveni

OUT de la FCSB! Favoritul lui Becali s-a rupt şi ratează meciurile cu Farul şi Craiova. Când va reveni

FCSB

Comentarii

Luis Phelipe s-a accidentat şi ratează sigur meciul cu Farul Constanţa.

OUT de la FCSB! Favoritul lui Becali s-a rupt şi ratează meciurile cu Farul şi Craiova. Când va reveni

Luis Phelipe, transferat în iarnă de la Poli Iaşi, este suspect de ruptură musculară, iar perioada sa de recuperare ar dura cel puţin o lună de zile. Astfel, sunt şanse foarte mici ca brazilianul să fie pe teren la derby-ul cu Universitatea Craiova de etapa viitoare, potrivit Fanatik.

Vestea vine foarte prost pentru liderul din Superligă, mai ales că şi Ovidiu Popescu s-a accidentat recent şi nu va putea evolua nici el cu Farul Constanţa, duminică, de la 21:00.

FCSB este lider detaşat în play-off-ul din Superliga României, cu 35 de puncte, dar seria de accidentări ar putea pune în pericol şansele la titlu.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Luis Phelipe, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Gigi Becali, ofertă de 6 milioane de euro! Patronul de la FCSB nu se uită la bani: „Făgăduinţa mea este acum împlinită!”

Gigi Becali a dezvăluit că a refuzat o ofertă de 6 milioane de euro.

Este vorba despre un teren din zona de nord a Capitalei. Omul de afaceri a primit o ofertă aparent de nerefuzat, dar a avut alte planuri. A început construcţia în acea zonă a „celei mai frumoase biserici din lume”, aşa cum afirmă chiar el.

În 2008, echipa sa trecea de Galatasaray şi se califica în grupele UEFA Champions League. Gigi Becali a promis atunci că va ridica un lăcaş de cult impresionant în Pipera, iar acum visul său este foarte aproape de realizarea completă.

Patronul FCSB-ului a dezvăluit însă că ar fi putut obţine cel puţin 6 milioane de euro pentru pământul pe care a ridicat biserica, dar a refuzat fără să stea pe gânduri. În plus, Becali a spus că a dat peste 10 milioane de euro pentru lucrări şi crede că va mai investi cel puţin încă atât pentru împlinirea visului său.

„Este o biserică pe care am făgăduit-o Domnului când am bătut-o pe Galatasaray. Am zis că dacă îi vom învinge pe turci acum, voi face o biserică acolo pe colţ.

Am primit pe terenul ăsta de aici 6 milioane de euro şi mulţi au zis ‘Lasă, că faci în altă parte!’.  Dar cu Dumnezeu nu negociezi! Făgăduinţa mea este acum împlinită. Acum slavă Domnului că a pus asta (n.r. turla mare). Azi am pus cupola aia mare. Va fi cea mai frumoasă biserică din lume. Ca mărime sunt multe mai mari, dar ca frumuseţe...

Va fi din mozaic, cu pietricele aurite. Numai interiorul costă 5-6 milioane de euro. Când s-a ridicat această cupolă eu am simţit o bucurie cât toate miliardele lumii”, a declarat Gigi Becali, potrivit România TV.

 

Afla mai multe despre: luis phelipefcsbaccidentaregigi becali 

viewscnt
Articole similare