Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la Rapid. Dan Şucu îl dă afară pe Daniel Niculae. Măsuri extreme şi din partea FRF

OUT de la Rapid. Dan Şucu îl dă afară pe Daniel Niculae. Măsuri extreme şi din partea FRF

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut încă o dată în play-off, cu toate că antrenorul Bergodi a fost înlocuit cu Lobonţ. Rezultatele tot nu vin, ceea ce duce la o stare foarte încordată într-un Giuleşti care fierbe cu adevărat, iar Dan Şucu este hotărât să ia măsuri extreme la clubul său.

Rapid a pierdut, pe teren propriu, în faţa Universităţii Craova, scor 1-2, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Superligii României.

Pentru olteni au marcat Andrei Ivan (30) şi Alex Creţu (90+6), în timp ce pentru giuleşteni a punctat Borisav Burmaz (77).

Dan Şucu şi FRF, măsuri extreme la adresa lui Daniel Niculae

După meci a început nebunia în Giuleşti. Printre personajele care au fost în centrul evenimentelor tensionate din Giuleşti au fost patronul Dan Şucu, antrenorul Bogdan Lobonţ, căpitanul Cristi Săpunaru, dar şi jucătorul Paul Iacob.

Dar nici preşedintele clubului, Daniel Niculae, nu a scăpat de probleme. Pe lângă schimbările de la nivelul băncii tenhnice, vor exista repercusiuni şi în zona administrativă.

Prin urmare, unul dintre cei care vor plăti cu funcţia sa este şi Daniel Niculae. Sursele Orange Sport susţin că acesta nu-şi va da demisia, ci îl va da afară Dan Şucu, mai ales după problemele create de acesta în ultima perioadă. 

Mai mult, Daniel Niculae este membru şi în Comitetul Executiv la Federaţia Română de Fotbal (FRF), dar fiind urmărit penal, va fi îndepărtat. Şi oficialii de la Casa Fotbalului, la fel ca Dan Şucu la Rapid, nu vor să-şi păteze imaginea cu episoadele controversate în care a fost implicat fostul atacant în ultima vreme.

În vârstă de 41 de ani, Daniel Niculae este în funcţia de preşedinte la Rapid de trei ani, de pe vremea când clubul era încă în Liga 2.

Din această postură administrativă, Niculae a pus mâna la renaşterea echipei până la nivelul de a fi considerată una dintre candidatele la titlu în România, dar anul 2024 a fost de coşmar pentru oficialul giuleştean.

Dar poate episodul care i-a adus cele mai mari probleme a fost dosarul ”Pyro”, în care Daniel Niculae este anchetat pentru că ar fi facilitat introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane de către fanii Rapidului.

Niculae şi-a încheiat cariera de jucător profesionist la gruparea giuleşteană în 2018 şi a rămas legat de acest club, dar aventura sa cu Rapid se va încheia la finalul actualului sezon.

În clasament, în urma acestui rezultat din Giuleşti, Craiova este pe locul 2, cu 37 de puncte, la egalitate cu CFR, echipa de pe locul 3. Rapid ocupă poziţia a cincea, cu 30 de puncte, fiind la 20 de lungimi distanţă de FCSB, noua campioană a României.

Afla mai multe despre: rapiddaniel niculaesuperliga 

viewscnt
Articole similare