Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă le dă speranţe fanilor dinamovişti: ”Este posibil transferul lui Ştefan Radu la Dinamo!”

Ovidiu Burcă le dă speranţe fanilor dinamovişti: ”Este posibil transferul lui Ştefan Radu la Dinamo!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a revenit în Superliga, iar oficialii clubului fac eforturi pentru a putea construi o echipă competitivă pentru sezonul viitor.

Ovidiu Burcă le dă speranţe fanilor dinamovişti: ”Este posibil transferul lui Ştefan Radu la Dinamo!” 

Ştefan Radu (36 de ani) a decis să-şi încheie cariera de jucător, iar Lazio, club în tricoul căruia a scris istorie! Fanii dinamovişti visează o revenire la echipă.

Principalul atu al dinamoviştilor în încercarea de a-l convinge pe Radu Ştefan să se întoarcă acasă este Ovidiu Burcă. Antrenorul "câinilor" are o relaţie foarte apropiată cu fundaşul. Burcă a jucat la Dinamo între 2002 şi 2005, perioadă în care Radu Ştefan excela la echipele de juniori şi tineret din Ştefan cel Mare şi de atunci cei doi au rămas foarte buni prieteni.

Ştefan Radu ar avea pe masă o propunere din partea lui Dinamo, recent promovată în Superligă! Burcă a recunoscut că există discuţii.

"Sunt la curent cu aceste informaţii. Nu aş vrea să mă entuziasmez foarte tare. Nici nu vreau să îmi imaginez ce impact ar avea venirea lui Ştefan Radu astăzi la Dinamo. Au fost câteva discuţii. Să spunem că au fost discuţii neoficiale purtate de oficiali. Eu cred că este posibil transferul lui Radu. Eu cred că e posibil. Nu vreau să creez o stare de aşteptare, dar dacă există 1% şanse noi vom lupta pentru ele", a spus Burcă despre fundaşul format la clubul Dinamo.

"Ultima oară eu am vorbit cu Ştefan Radu înainte să plec de la Dinamo ... nu, de fapt acum vreo 4 ani, când ne-am văzut în biroul lui Ioan Becali. De atunci n-am mai vorbit. Din punctul meu de vedere, al antrenorului, să ai un lider în echipă de magnitudinea şi forţa lui Ştefan Radu este extrem de important. Indiferent cât de buni scouteri am fi noi, ne-ar fi extrem de greu să găsim şi să aducem un astfel de jucător.

Deci din punctul de vedere al staffului, impactul transferului său la Dinamo ar fi unul extraordinar pentru tinerii care sunt azi în lot. Ar fi exact ca atunci când a venit Gică Popescu la Dinamo. La nivelul nostru, al jucătorilor, impactul a fost unul incredibil. Pot spune că el ne-a schimbat foarte mult viziunea, nivelul de profesionalism. Şi probabil că şi din punctul de vedere al suporterilor, transferul lui Radu ar fi o lovitură fantastică", a precizat Ovidiu Burcă.

Radu Ştefan a jucat la prima echipă a lui Dinamo doar un an şi jumătate, între iulie 2006 şi ianuarie 2008.

Afla mai multe despre: ovidiu burcăştefan radudinamolazio 

viewscnt
Articole similare