Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pablo Cortacero a cedat acţiunile lui Dinamo! Anunţ de ultim moment: "Am semnat un acord!"

Pablo Cortacero a cedat acţiunile lui Dinamo! Anunţ de ultim moment: "Am semnat un acord!"
Comentarii

Dorin Şerdean, membru în conducerea lui Dinamo odată cu venirea lui Pablo Cortacero în Ştefan cel Mare, a anunţat că a preluat acţiunile de la spaniolul care reprezintă grupul de investiţii Benel International. Se pare, însă, că mai sunt paşi de făcut până când Dinamo va scăpa de Cortacero.

Cortacero a cedat acţiunile lui Dinamo! Dorin Şerdean: "Am semnat un acord!"

Pablo Cortacero şi ai săi au preluat, în august 2020, pachetul majoritar de acţiuni de la Ionuţ Negoiţă, prin grupul de investiţii Benel International. Totuşi, Dinamo n-a trăit mai bine de atunci şi a avut în continuare probleme cu banii, iar acum a intrat în insolvenţă.

După ce a întârziat să placă plăţile, Pablo Cortacero a cedat, în cele din urmă, acţiunile. Către Dorin Şerdean, om care a venit alături de Cortacero în momentul preluării acţiunilor de la Negoiţă. „Am fost în Spania şi am semnat un acord cu Cortacero! Este un prim pas, dar sunt necesare şi alte etape în următoarea perioadă. Cortacero a întârziat să facă infuzia de capital şi a cedat acţiunile. Am arătat bunele intenţii, se deblochează situaţia, dar e nevoie de bani la Dinamo.

Cortacero nu a fost de acord cu intrarea în insolvenţă, dar acum nu avem ce face, este o decizie şi trebuie să o respectăm. Dacă ai bani, insolvenţa nu este o problemă. Fără bani, o să îi fie însă foarte greu lui Dinamo”, a spus Dorin Şerdean, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: dorin serdeandinamoactiuniliga 1 

viewscnt
Articole similare