Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pancu a anunţat încă un transfer: ”A semnat, e un atacant străin!” Dezamăgire la Iaşi după înfrângerea cu Gaz Metan: ”Am făcut un pas în spate din cauza mentalităţii”

Pancu a anunţat încă un transfer: ”A semnat, e un atacant străin!” Dezamăgire la Iaşi după înfrângerea cu Gaz Metan: ”Am făcut un pas în spate din cauza mentalităţii”

CSM Poli Iași

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a treia a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

Formaţia lui Daniel Pancu a început bine meciul şi a deschis rapid scorul prin noua achiziţie, Zajmovic: ”Am început ca o mare echipă, o echipă care îşi doreşte să câştige, agresivă, pressing, gol marcat la început de meci. Din cauza mentalităţii facem un pas în spate, cu toate că era începutul jocului, urmează nişte goluri de cascadorii râsului şi pentru asta sunt trist” a mărturisit Daniel Pancu, după meci.

”Au avut o tactică defensivă, am pregătit meciul să fim atenţi la faze fixe, am şi zis la conferinţă înainte de joc că sunt foarte periculoşi, că au jucători cu talie, care joacă bine aceste faze. În afară de o lovitură liberă bătută de Deaconu, nu cred că au mai avut alt şut pe poartă decât greşelile noastre, au plecat cu o victorie clară, 4-1, asta rămâne în istorie” a mai spus tehnicianul ieşenilor.

El a anunţat noi transferuri la formaţia moldoveană: ”Obligatoriu un atacant, am înţeles că a semnat, e un jucător străin, obligatoriu, când ai 35-36 de ani, mă refer la Frăsinescu, când ai leziuni fibrilare, urmează recidive. Am avut dreptate, trebuie să căutăm jucători şi în acea zonă. Vârsta nu iartă pe nimeni. Sunt jucători fantastici, care au dus greul acestei echipe, dar vârsta nu iartă pe nimeni. Sigur vom arăta un progres faţă de seara aceasta, mergem să jucăm la fel, să ne facem jocul nostru împotriva unei echipe bune, o echipă întărită bine în această vară” a mai spus Daniel Pancu, după 1-4 cu Gaz Metan. 

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare