Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pancu, atac dur la Valerii Moraru: "Ruşine! Clar sunt lucruri necurate". Cât valorează Rapid în opinia idolului din Giuleşti

Pancu, atac dur la Valerii Moraru: "Ruşine! Clar sunt lucruri necurate". Cât valorează Rapid în opinia idolului din Giuleşti

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Pancu este iritat de preţul de pornire impus de Adunarea Creditorilor pentru brandul Rapid, considerând că aceştia nu au investit deloc în club. Veteranul din Giuleşti crede că Rapid valora 50 de milioane de euro sub patronatul lui George Copos.

"Acum un an erau mulţi care făceau comparaţii. Rapid era o babă fără dinţi, iar acum suntem Făt-Frumos şi cea mai frumoasă domnişoară din ţară. Sunt lucruri necurate clar ce se întâmplă. Creşterea asta artificială... Din punctul meu de vedere, Rapid valorează 50 de milioane de euro, dar dacă ar fi cerut Copos preţul acesta când investea în echipă.

Nu am cuvinte cum să-i numesc pe cei de acum. Era mult mai indicat ca în vară să reînfiinţăm secţia de fotbal a clubului sportiv. Nu ar fi avut nimeni nimic de spus şi luam palmaresul până în 1992. Obţineam apoi şi părţile de pe la AFC. Moraru nu a fost în stare să facă nişte vestiare pentru juniori la Pro Rapid cât a fost el un an şi jumătate creditor. Ruşine, atât!"

Licitaţia pentru brandul Rapid va porni de la 3,4 milioane de euro, deşi experţii în domeniu stabiliseră iniţial că brandul al valora în acest moment doar 405.000 euro. Prima licitaţie va avea loc în luna noiembrie. Dacă nu va exista niciun doritor, suma va scădea de două ori cu 10%. 

Academia Rapid a câştigat cu 2-0 partida jucată în Giuleşti împotriva celor de la Carmen Bucureşti, revenind pe primul loc în clasamentul Ligii a 4-a. Ambele goluri au venit în ultimele cinci minute de joc. 

Afla mai multe despre: daniel pancuvalerii morarugeorge coposgiulestirapid 

viewscnt
Articole similare