Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pancu, despre retragerea lui Cristian Săpunaru de la naţională: ”Nu doar că m-a surprins, dar clar s-a întâmplat ceva acolo”

Pancu, despre retragerea lui Cristian Săpunaru de la naţională: ”Nu doar că m-a surprins, dar clar s-a întâmplat ceva acolo”
Comentarii

Daniel Pancu a fost invitat în studioul emisiunii Sport Report. El a comentat printre altele şi retragerea lui Cristi Săpunaru din echipa naţională.

Prieten cu Săpunaru, Daniel Pancu a admis că n-a mai discutat de mult el, dar că nu înţelege retragerea sa prematură din echipa reprezentativă.

Pancu este convins că între Cristian Săpunaru şi Cosmin Contra s-a întâmplat ceva: ”Nu că m-a surprins, clar s-a întâmplat ceva acolo. Mă gândesc că dacă s-ar fi renunţat la el se renunţa la finalul campaniei. Cred că s-a întâmplat ceva între el şi Contra. El e integralist şi căpitanul echipei fără gol primit în primele trei etape. Deci nu cred că este vorba de forma de moment. Nici de vârstă nu cred. E clar că s-a întâmplat undeva, ceva. Orice mi s-ar spune, cred că e vorba de altceva. Pe căpitanul echipei îl chemi şi dacă nu joacă niciun minut la echipa de club. Săpunaru este un jucător greu de gestionat, are personalitate puternică, de-asta spun că pe undeva pe drum s-a întâmplat ceva. Şi Cosmin Contra e la fel. Pentru mine este o pierdere importantă. Căpitanul echipei îl chemi, chiar şi dacă nu joacă. Important e să fie cu echipa. Repet, eu nu cred că el se retrăgea” a spus Daniel Pancu la Sport Report de la Telekom Sport.

Contra: ”Nu ştiam că trebuie să-l sun să-i dau explicaţii”

”Nu am luat eu decizia ca cineva să se retragă de la naţională. Cristi Săpunaru a fost un jucător important în istoria echipei naţionale” a spus Cosmin Contra în conferinţa de presă susţinută miercuri, despre retragerea lui Cristian Săpunaru din echipa reprezentativă.

”M-a luat prin surprindere această decizie a lui. Dacă ar trebui să sun orice jucător pe care nu îl chem la echipa naţională, indiferent că este căpitan sau nu, să dau explicaţii de ce nu vine la echipa naţională, atunci poate toată lumea ar trebui să se retragă.Eu nu am ştiut că trebuie să sun jucătorii, dacă mă gândesc la alţi jucători din punct de vedere tactic” a mai adăugat Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare