Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pancu şi Niculae, bulversaţi de confruntarea rapidiştilor: "Tristeţe de meci. Trebuie să-l uităm repede"

Pancu şi Niculae, bulversaţi de confruntarea rapidiştilor: "Tristeţe de meci. Trebuie să-l uităm repede"

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid s-a impus cu 3-0 în faţa celor de la AFC Rapid, într-un meci contând pentru etapa a 6-a din Liga a 4-a. În urma acestui rezultat, trupa lui Constantin Schumacher a ajuns la 18 puncte în clasament, cu golaveraj 47-1.

Daniel Pancu şi Daniel Niculae au recunoscut că meciul Rapid vs. Rapid a fost o experienţă neplăcută.

"Este o tristeţe de meci ce a fost azi. O să-l uităm cât mai repede. Noi trebuia să ne prezentăm, pentru că trebuia să câştigăm acest meci. Si din punctul nostru de vedere, avem o marcă şi culorile închiriate. Deci, cred că suntem în legalitate şi avem pretenţia că suntem Rapid.

Ne dorim să rămână o singură echipă, pentru că este păcat de ceea ce se întâmplă.

Nu mă gândeam niciodată la o asemenea situaţie. În România este la modă acum. La început am fost, aşa cum suntem noi rapidiştii, mai ironici. Ba cu FCSB - Steaua, la Dinamo două echipe... Am ajuns şi noi în situaţia asta", a declarat Pancu.

Daniel Niculae a comentat şi el duelul cu AFC: "Contextul foarte trist. Dacă acum 10 ani mi-ar fi spus cineva că o să apuc să văd mai multe echipe de Rapid, nu l-aş fi crezut şi probabil că nu l-aş fi băgat în seamă.

Nu trebuia să aibă loc un asemenea meci, dar atât timp cât suntem în competiţie, trebuie să ne respectam pe noi, suporterii şi combatanţii".

Afla mai multe despre: academia rapidafc rapiddaniel pancudaniel niculae 

viewscnt
Articole similare