Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a făcut primul ”11” la FCSB în preliminariile Champions League. ”Louis Munteanu, Alibec, Ştefănescu. Vine aici dacă îl dă Rapid afară”

Panduru a făcut primul ”11” la FCSB în preliminariile Champions League. ”Louis Munteanu, Alibec, Ştefănescu. Vine aici dacă îl dă Rapid afară”

FCSB

Comentarii

FCSB a luat titlul, primul după nouă ani de aşteptare, dar sezonul viitor vine cu noi provocări pentru echipa pregătită de Elias Charalambous. Fiind noua campioană a României, trupa roş-albastră va evolua în preliminariile cupelor europene, iar visul cel mare ar fi grupele Ligii Campionilor.

FCSB a devenit campioana României, dar conducerea clubului nu pierde vremea şi pune la cale deja pregătirea noului sezon, unul care se anunţă şi mai complicat, cu mult mai multe meciuri de disputat.

Formaţia bucureşteană, deoarece a câştigat titlul, îşi va începe traseul european încă din primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor, astfel că are nevoie la nivelu lotului atât de calitate, cât şi de cantitate.

Cum ar arăta o posibil prim ”11” al FCSB-ului ”cu care ai putea ataca Europa”: ”I-am găsit echipă dacă îl dă Rapid afară”

Prin urmare, invitat în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a fost îndemnat să participe la un joc, la nivel ipotetic, despre un prim ”11” posibil cu care FCSB ar putea ataca grupele cupelor europene.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Târnovanu: ”Da, e bun. mergi cu el, sigur e acolo. Probabil va fi şi la EURO. Ce vrei mai mult de atât? E titular, in circuitul echipei naţionale”.

Creţu: ”Nu. nu cred că e de meciurile astea, nu cred că poate să te ajute la meciurile astea. El are o inimă mare, dar are şi el limitele lui. Şi la Rapid avea inimă mare, dar alţii aveau inimă mai mică, dar ştiau şi fotbal. La meciurile de campionat poate să joace, dar la meciurile alea din Europa nu poţi. ai trei: Creţu, Nana şi Pantea”.

(n.r. Care ar fi soluţiile pentru postul de fundaş dreapta?): ”Manea şi Braun ar putea fi o soluţie. Braun nu e cel mai bun ofensiv din lume, dar cred că e greu să treci de el. Trebuie să stai mai bine defensiv. Dacă îi aduci pe jucători de la început şi îi joci, se pregătesc şi probabil că şi cresc de la un meci la altul. Gata, i-am găsit echipă lui Braun dacă îl dă Rapid afară.

Ngezana: ”Probabil rămân la pachet cei doi. Îmi e greu să cred că mai aduc ceva. Ngezana pare că merge spre bine”.

Chiricheş: ”Da, te aştepţi să faca faţă şi să meargă”. 

Radunovic: ”Da. Kiki e probabil jucătorul care vine la FCSB. Mereu am spus că ar putea mai mult, dar atât cât poate e suficient pentru campionat nostru. Atunci când pune piciorul pe minge, nu arată vreo panică. L-aş vedea la CFR, în sistemul lui Petrescu”.

Lixandru: ”Nu. Edjouma ar fi bun, dar dacă faca iar fiţele alea, ai probleme. Ăsta nu e fotbal. trebuie să joci fotbal ce joacă toată lumea. El dacă joacă ce trebuie, nu e rău. Nu ştiu cum e acum de la Bari. Nu mă convinge ca m-aş putea baza pe el. Tachtsidis parcă m-ar convinge mai mult. El parcă ar fi din fotbalul asta. O fi el lent, dar le are cu pasele, pleacă pasa bine din piciorul lui”. 

Şut: ”Da”.

Olaru: ”Da”.

Băluţă: ”50% da, 50% nu. Ştefănescu ar da ceva goluri, dar poate cei dei la Sepsi ar avea nişte principii şi nu l-ar da. Dar poate cu milionul... depinde şi ce vrea jucătorul”.

Miculescu: ”Nu. cu ce a facut acum, poate pune presiune pe cineva, dar nu cred ca poate fi titular. poti sa l pui si pe alibec acolo. Are mult mai multă experienţă”.

Octavian Popescu: ”Nu cred că va juca. Poţi să-l duci pe Louis Munteanu în stânga, Alibec vârf şi Ştefănescu în dreapta. Ai putea să faci nişte schimbări aici, să-i mai roteşti. pe Otele nu-l mai place Gigi că nu a trecut niciodată de Creţu. Otele e bun, îmi place. Mitriţă şi el. Încercăm aşa: Louis Munteanu, Alibec, Ştefănescu”.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Într-un final, după ce a văzut echipa lui ”Pandi”, moderatorul Dan Udrea a exclamat: ”Parcă ar arăta a echipă cu care ai putea ataca Europa”. 

Basarab Panduru a concluzionat: ”Pfoaaa, da, arată într-un fel... poţi să zici că e mai degrabă echipa lui Udrea decât a lui Panduru”.

Afla mai multe despre: fcsbbasarab pandurusuperligaorange sport 

viewscnt
Articole similare