Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a găsit echipa care o poate încurca pe FCSB: „Are o şansă bună să câştige campionatul!” | EXCLUSIV

Panduru a găsit echipa care o poate încurca pe FCSB: „Are o şansă bună să câştige campionatul!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Basarab Panduru consideră că Rapid are o şansă importantă să câştige campionatul în acest sezon.

Basarab Panduru, despre rivala la titlu a FCSB

Expertul Orange Sport consideră că giuleştenii au jucători foarte buni şi un proiect serios în spate, iar Dan Şucu investeşte inteligent, astfel că Rapid se anunţă o candidată serioasă la titlu inclusiv în acest sezon.

„Sunt destul de sigur că în următorii ani Rapidul va avea bani pentru că Dan Şucu are o afacere sănătoasă. Ştie pentru următorii 5-10 ani câţi bani poate să scoată şi să dea echipei. La ce investiţii s-au făcut, la cum arată jucătorii, la ce salarii au, trebuie să ne aşteptăm ca lucrurile să meargă bine spre foarte bine la Rapid.

Dar trebuie să ne aşteptăm şi că jucătorii pot fi vânduţi pentru că sunt foarte tineri. Burmaz de exemplu sau Rrahmani pot fi vânduţi. Aşa că bate fierul cât e cald, trage tare că poate ai o şansă să câştigi campionatul”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Dan Şucu, replică solidă după declaraţia făcută de Gigi Becali: „Vreau ca băieţii să câştige şi să ne ia banii!”

Patronul celor de la Rapid i-a răspuns lui Gigi Becali în privinţa primelor de victorie avute de giuleşteni. Omul de afaceri abia aşteaptă ca formaţia sa să câştige derby-ul cu FCSB. 

„Le-am transmis băieţilor că vreau să câştige şi să ne ia banii. Să nu ne lase cu bani în club! Că şi aşa sunt unii care zic că promitem prime mari pentru că ştim că nu vom câştiga şi nu le vom plăti.

Dar uite că s-a întâmplat în tur să le plătim. Şi am fost foarte fericiţi. Iar acum am fi cu atât mai fericiţi să dăm primele băieţilor”, a spus Dan Şucu, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: basarab pandururapiddan sucusuperliga 

viewscnt
Articole similare