Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a identificat marea problemă a echipei naţionale: "Avem o preocupare excesivă pentru acest lucru"

Panduru a identificat marea problemă a echipei naţionale: "Avem o preocupare excesivă pentru acest lucru"
Comentarii

Basarab Panduru, expertul Telekom Sport, crede că naţionala României este preocupată prea mult de faza defensivă de-a lungul meciurilor, indiferent de cine se află pe banca tehnică.

"Atitudine a fost. Prima repriză s-a terminat 0-0 pentru că jucătorii au alergat foarte mult. Jocul este cel pe care îl ştim. Nici nu ne aşteptam la aşa ceva, deşi la început părea o echipă de atac.

Avem o preocupare excesivă pentru a nu primi gol însă. Nu ne gândim deloc la ce să facem ca să dăm gol. În momentul când am avut doi atacanţi am început să mişcăm ceva" - a spus Basarab Panduru la Telekom Sport. 

Naţionala României a remizat, duminică, la Copenhaga, cu Danemarca, scor 1-1 (0-0), în ultima partidă din cadrul Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, tricolorii egalând prin Deac, în minutul 88, când se aflau în inferiortate numerică după eliminarea lui Cristian Ganea (minutul 63). Fără şanse de calificare la turneul final după primele opt etape, România a ocupat locul 4 în grupă, după Polonia, Danemarca şi Muntenegru, acumulând doar 13 puncte în zece meciuri (trei victorii şi patru rezultate de egalitate şi trei înfrângeri).

Afla mai multe despre: romaniabasarab pandurudanemarcapreliminarii cm 2018 

viewscnt
Articole similare