Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru îi face praf pe conducătorii dinamovişti: "Antrenorii n-au nicio vină. Totul e din interior"

Panduru îi face praf pe conducătorii dinamovişti: "Antrenorii n-au nicio vină. Totul e din interior"

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo are cinci meciuri consecutive fără victorie în Liga I şi, din câte se pare, urmează un nou sezon dezamăgitor pentru fanii din Ştefan cel Mare, la fel cum s-a întâmplat şi-n anii precedenţi. Însă, expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, a dezvăluit care este marea problemă de la Dinamo.

"Mie mi se pare că, în ultimul timp, cei de la Dinamo nu caută altceva decât scuze. Ei caută scuze şi caută vinovaţi în loc să-şi vadă problemele adevărate. Cred că problema este chiar în interiorul clubului. În ultimul timp, Dinamo a avut antrenori cu mare experienţă, care n-au făcut absolut nimic la echipa asta. Mulţescu, Rednic, Andone, antrenori de mare clasă, antrenori care au câştigat campionate, care au demonstrat că sunt foarte buni.

Au urmat Contra, Miriuţă, ai adus cei mai buni antrenori, dar în toţi aceşti ani nu s-a obţinut absolut nimic. Nu cred că antrenorul este de vină, care, de fapt, a şi fost schimbat în toţi anii ăştia. Nu antrenorii sunt de vină, pentru că toţi au avut mare clasă. Problema este de acolo din interior" , a declarat expertul Telekom Sport, Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: basarab pandurudinamomircea rednicvasile miriutacosmin contraioan andone 

viewscnt
Articole similare