Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, Mitran şi Herea, verdict la unison despre o fază controversată din FCSB - Rapid 2-2: "Nu am dubiu" | EXCLUSIV

Panduru, Mitran şi Herea, verdict la unison despre o fază controversată din FCSB - Rapid 2-2: "Nu am dubiu" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, invitaţii Ovidiu Herea, Marius Mitran şi Basarab Panduru au analizat faza golului 2 marcat de FCSB în derby-ul cu Rapid, fază la care a fost reclamat faptul că mingea a ieşit din teren înainte ca Olaru să o recentreze în careu, plouat, înaintea pasei decisive pentru reuşita lui Alexandru Băluţă.

Cei trei experţi au dat verdictul la unison, acela că mingea a părăsit terenul la faza din care FCSB a reuşit să egaleze la doi pe Rapid. FCSB şi Rapid au terminat la egalitate, 2-2 pe Arena Naţională, în etapa a 5-a din play-off-ul Superligii, ultima din tur.

"Mingea a ieşit". Verdict la Orange Sport despre faza golului 2 marcat de FCSB, cu Rapid!

Primul care a dat verdictul a fost Ovidiu Herea, fostul fotbalist al Rapidului: ”E greu de spus, dar eu zic că iese mingea”, a declarat Herea, la Orange Sport, completat de Basarab Panduru:

”La acest stop-cadru, eu zic că iese. Piciorul stâng este aproape de linie, văd aproximativ 30 de centimetri între picioare, că el şi pendulează. Atunci, văzând piciorul lângă linie, văzând linia, văzând distanţa asta, cred că este afară. Am spus o distanţă care să fie mai mare decât linia aia. Pe imaginea asta este afară”, a completat Panduru.

Marius Mitran a concluzionat: ”Mingea a ieşit. Aici nu am dubiu. Mingea mi se pare cu adevărat ieşită. Măcar imaginea asta au văzut-o şi ei, cei din camera VAR. Analiza lui Pandi e foarte bună. Nu trebuie să te gândeşti doar la ce vezi, pentru că unghiul dacă întorci camera, te-ai putea gândi la alte distanţe.

Dar calculezi foarte uşor. Piciorul stâng e foarte aproape pe tuşă, evident că piciorul drept e mulţi centimetri în dreapta ca să poţi să centrezi. Nu poţi să centrezi fiind cu picioarele lipite. Mingea tu abia o prinzi, e aproape în exteriorul piciorului tău drept”, a spus Marius Mitran, la Orange Sport.

FCSB şi Rapid au terminat la egalitate, scor 2-2, după golurile marcate de Darius Olaru, Alexadru Băluţă, respectiv Ermal Krasniqi şi Albion Rrahmani.

Afla mai multe despre: fcsb rapidgoldarius olarumingeautsuperliga 

viewscnt
Articole similare