Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pantilimon se transferă din nou. Preşedintele clubului a confirmat că va semna pe doi ani

Pantilimon se transferă din nou. Preşedintele clubului a confirmat că va semna pe doi ani

Stranieri

Comentarii

Costel Pantilimon se va transfera la o echipă din campionatul Turciei după ce în ultimul sezon a fost împrumutat de Nottingham Forest la Omonia Nicosia. Presa din Turcia scrie că portarul român şi-a dat acordul să semneze cu Denizlispor.

În vârstă de 33 de ani, Costel Pantilimon îşi va continua cariera în campionatul Turciei. Fostul internaţional român se va transfera la Denizlispor, echipă care în sezonul trecut a terminat pe locul 14.

Pantilimon se va transfera în Turcia. Preşedintele lui Denizlispor a confirmat acordul

Potrivit presei din Turcia, omul de afaceri Ali Cetin, cel care conduce clubul, a confirmat oficial că a ajuns la un acord cu Pantilimon. Portarul român urmează să semneze miercuri un contract valabil doi ani. Pantilimon a jucat ultima oară la Omonia Nicosia, unde a fost împrumutat de Nottingham Forest, echipă la care ajunsese rezervă.

Acum, Costel Pantilimon a ajuns la un acord cu cei de la Nottingham Forest şi se va transfera la Denzilispor, unde îl va avea antrenor pe legendarul Robert Prosinecki, fost jucător la Real Madrid şi la FC Barcelona.

În cariera sa, Pantilimon a evoluat pentru Poli Timişoara, Manchester City, Sunderland, Watford, Deportivo La Coruna, Nottingham Forest şi Omonia Nicosia. Pentru Manchester City a avut 29 de prezenţe în doi ani.

Afla mai multe despre: costel pantilimon 

viewscnt
Articole similare