Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Părăseşte Hagi fotbalul românesc? "Nu sunt apreciat în oraşul meu. Săracul de mine..."

Părăseşte Hagi fotbalul românesc? "Nu sunt apreciat în oraşul meu. Săracul de mine..."

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul are un final de an fantastic, reuşind şapte victorii în ultimele sale 11 meciuri oficiale şi pierzând de numai două ori în tot acest timp. Totuşi, Gheorghe Hagi este dezamăgit de ce se întâmplă cu suporterii din Constanţa.

"Nu înţeleg. În ultimii trei ani la Constanţa se joacă fotbal. O echipă bună. Mai e şi un manager pe acolo, pe care îl cheamă cum îl cheamă. S-a născut aici şi a investit în fotbal, la el acasă. Mă aşteptam să fie mai mulţi suporteri. Am ieşit campioana României şi avem mai puţini spectatori.

Nu ştiu ce se întâmplă la Constanţa. E oraşul unde m-am născut, unde am crescut. Facem lucruri extraordinare pentru a atrage suporterul la stadion. Săracul de mine, am venit la Constanţa şi nu sunt apreciat. Mi-e greu să umplu un stadion, jucăm un fotbal de 2 lei... Am văzut că unii îmi fac şi echipa, ţipă din tribune ca să fac schimbare" - a spus Gheorghe Hagi după meciul cu Concordia Chiajna. 

Anul acesta, presa turcă a speculat faptul că Hagi, împreună cu Gică Popescu şi Fatih Terim, ar putea investi într-o academie din Turcia. 

 

Afla mai multe despre: gheorghe hagiviitorulliga 1constanta 

viewscnt
Articole similare