Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Părerea lui Ionuţ Popa despre scandalul de la pauză: "Copii de grădiniţă, grupa mijlocie"

Părerea lui Ionuţ Popa despre scandalul de la pauză: "Copii de grădiniţă, grupa mijlocie"

Fotbal intern

Comentarii

Schimbat de Mangia în prelungirile primei reprize, Mitriţă a fost eliminat la pauza meciului dintre ACS Poli Timişoara şi CS U Craiova. Mijlocaşul oltenilor a aruncat cu gheata după Alin Şeroni pe culoarul de la vestiare, iar antrenorul timişorenilor a comentat incidentul în stilul său caracteristic.

"A fost totul ca între bărbaţi. Fotbalul e jucat doar de adevăraţii bărbaţi. Englezii beau trei sticle de whisky, sparg tot în calea lor şi a doua zi joacă fotbal. Şi aici era frumos să fe ca la box. Ne ridicam, cel mai tare câştiga, braţul sus şi mergeam mai departe. Nu aşa, cu reproşuri. Ăla a mai aruncat cu un ciorap, copii de grădiniţă, grupa mijlocie. I-am certat, n-am folosit altă metodă.

Despre meci, pot spune că cei de la Craiova formează o echipă foarte bună. Noi, din păcate, n-am putut să aliniem o echipă completă. Ne-au lipsit câţiva jucători de bază, iar pe parcursul jocului am avut acea eliminare, a trebuit să schimb jucătorii. S-a accidentat şi Şeroni, am făcut din nou schimbare. Nu-l condamn nici pe Ţigănaşu că a fost eliminat, am jucat foarte slab în acest meci. Vom avea foarte mari probleme dacă nu aducem în curând doi atacanţi" , a declarat antrenorul Timişoarei, Ionuţ Popa.

CITEŞTE ŞI: VIDEO EXCLUSIV | Scandal monstru în pauza meciului dintre Timişoara şi Craiova. Mitriţă, eliminat la vestiare

Afla mai multe despre: ionut popaacs poli timisoaracs u craiovamitritabalutaseroniscandal 

viewscnt
Articole similare