Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon”, cele mai bune ponturi ale săptămânii

”Pariază pe telefon”, cele mai bune ponturi ale săptămânii

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” revine în această săptămână cu noi cote interesante, care să vă ajute să obţineţi biletul verde la Superbet. Pandi a făcut din nou o cotă fabuloasă pe biletul ”Nebunie Mondială”.

Ne aşteaptă un nou week-end plin de meciuri care mai de care mai tari. Aşa cum v-am obişnuit, Panduru a analizat partidele şi a ales cele mai bune cote, pentru ca voi să înverziţi biletul la Superbet. ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie mondială” sunt biletele săptămânale la ”Pariază pe telefon”.

”Soliştii”

Pandi revine şi în această săptămână cu 6 cote bine gândite pentru ”Solişti”. Cine a mizat pe inspiraţia lui săptămâna trecută a obţinut deja biletul câştigător. Cele 6 meciuri alese de Panduru din preliminariile EURO 2024 au ieşit exact cum au fost pe ”Soliştii” de săptămâna trecută.

De data aceasta, ne îndreptăm atenţia către echipele de club. Pandi a ales două meciuri din Premier League: a mizat pe victoria lui City pe teren propriu cu Brighton, cotă 1.45, dar şi pe succesul lui United în deplasarea de la Sheffield Utd. Superbet oferă cotă 1.47 pentru această opţiune.

Cea mai mare cotă de pe ”Solişti” este 2.20, pentru victoria lui Atletico pe terenul lui Celta. Madrilenii au câştigat ultimele 5 meciuri în toate competiţiile, 4 în campionat şi unul în Champions. În La Liga, Atletico e de-abia pe 4, la 5 puncte în spatele liderului Real. Celta ocupă locul 18, cu 6 puncte după 9 etape.

Pe biletul lui Pandi apare şi un meci din Bundesliga: Superbet oferă cotă 1.30 pentru victoria lui Bayern la Mainz. Momentan, campioana Germaniei e pe 3, la două puncte de liderul Leverkusen. Mainz e penultima în clasament, fără victorie în 7 etape.

ŞI PAOK-ul lui Răzvan Lucescu este favorită clară în meciul cu Atromitos. Echipa antrenorului român are o singură înfrângere în 7 etape şi e pe 3 în Grecia. Atromitos nu a câştigat încă niciun meci în actualul sezon.

Un meci uşor pare să aibă şi Copenhaga, care primeşte vizita lui Vejle, în etapa a 12-a din campionatul Danemarcei. Copenhaga e pe 2, cu 23 de puncte, în timp ce Vejle e penultima, cu 8 puncte.

”Peste 2.5 goluri”

Pandi are variante bune şi pentru cei care vor să parieze pe goluri multe. A ales pe acest bilet tot 6 meciuri, din cele mai tari campionate ale Europei. Aşa cum era de aşteptat, biletul nu avea cum să nu conţină partide din Bundesliga, dar şi din Premier League, campionate în care, în general, plouă cu goluri, etapă de etapă.

Pe bilet aveţi două meciuri din Anglia: City - Brighton şi Liverpool - Everton. După 8 etape, Brighton are cel mai bun atac din Premier League, cu 21 de goluri marcate. Cetăţenii au marcat de 17 ori până acum. Şi ofensiva lui Liverpool a funcţionat bine, cu 18 reuşite.

Din Bundesliga, Pandi a ales pentru acest bilet meciurile dintre Dortmund şi Werder Bremen şi Wolfsburg cu Leverkusen. Cea mai mare cotă vine însă din Spania, mai exact de la meciul Realului cu Sevilla.

Mai jos aveţi toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Dortmund - Werder Bremen - Peste 2,5 goluri – cotă 1.35
  • Liverpool - Everton - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • Wolfsburg - Leverkusen - Peste 2,5 goluri – cotă 1.57
  • Manchester City - Brighton - Peste 2,5 goluri – cotă 1.36
  • Sevilla - Real Madrid - Peste 2,5 goluri – cotă 1.70
  • Barcelona - Athletic Bilbao - Peste 2,5 goluri – cotă 1.67

”Nebunie Mondială”

Cel mai interesant bilet este, ca în fiecare săptămână, ”Nebunia Mondială”: Pentru cei curajoşi, Pandi a pregătit de data aceasta o cotă de 959! Aveţi 10 meciuri pe bilet, toate cu GG şi peste 2.5 goluri.

2.20 este cea mai mare cotă de pe ”Nebunie Mondială”. Pandi a optat pentru goluri multe la meciul dintre Union Berlin şi Stuttgart. Urmează o cotă de 2.15, pentru GG şi peste 2.5 goluri la Helsinki - KuPS.

Pandi şi-a aruncat un ochi şi pe campionatul din Scoţia şi a ales o cotă foarte bună la meciul lui Hearts cu liderul Celtic Superbet oferă cotă interesantă şi la Genk - Mechelen, din etapa a 11-a a campionatului Belgiei.

Mai jos vedeţi toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Wolfsburg - Leverkusen - GG & peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • Union Berlin - Stuttgart - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.20
  • Kortrijk - Club Brugge - GG & peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • Helsinki - KuPS - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.15
  • Young Boys - Zurich - GG & peste 2.5 goluri  - cotă 1.90
  • Galatasaray - Beşiktaş - GG & peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Sassuolo - Lazio - GG & peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • Genk - Mechelen - GG & peste 2.5 goluri  - cotă 2.00
  • Hearts - Celtic - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Aston Villa - West Ham - GG & peste 2.5 goluri - cotă 1.90

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

 

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuri 

viewscnt
Articole similare