Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon”, ultima ediţie din 2023! Ce cote a ales Pandi pentru finalul de an

”Pariază pe telefon”, ultima ediţie din 2023! Ce cote a ales Pandi pentru finalul de an

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” nu are vacanţă! Panduru v-a pregătit ultimele cote pe acest an, aşa că vă puteţi bucura de câteva ponturi, înainte de Revelion!

Vreţi să aveţi un bilet verde la Superbet, chiar înainte de Anul Nou? ”Pariază pe telefon” vă prezintă şi în această săptămână cele mai bune cote, ca să intraţi în 2024 cu zâmbetul pe buze. ”Soliştii” şi ”Peste 2.5 goluri” sunt biletele pregătite de Pandi, pentru ultimele zile ale anului.

”Soliştii”

Fotbalul mare nu are vacanţă, nici măcar pe final de an. Pasionaţii de fotbal au ce să urmărească în aceste zile. Dacă sunteţi tentaţi să pariaţi ultimele bilete din 2023, Pandi vă sare în ajutor. ”Pariază pe telefon” nu a luat pauză, aşa că aveţi liber la ponturi şi la cele mai interesante cote oferite de Superbet.

Pentru ”Solişti”, Pandi a ales 6 meciuri, din 4 campionate diferite: Premier League, Serie A, Scoţia şi Portugalia. În week-end, în Anglia se joacă etapa cu numărul 20. Panduru a mizat pe 3 meciuri pentru biletul din această săptămână.

Aston Villa e mare favorită în meciul de acasă cu Burnley, echipă care se zbate să iasă din subsolul clasamentului. Şi Arsenal ar trebui să aibă un meci uşor, cel puţin pe hârtie, cu Fulham. Panduru mizează şi pe victoria lui Liverpool cu Newcastle.

Echipa lui Drăguşin şi Puşcaş, Genoa, încheie anul 2023 în faţa propriilor suporteri, dar va avea un meci de mare luptă, cu Inter. Evident, oaspeţii pornesc cu prima şansă.

Mai jos aveţi toate cele 6 meciuri alese de Pandi pentru ”Solişti”:

  • Genoa - Inter - 2 - cotă 1.62
  • Aston Villa - Burnley - 1 - cotă 1.38
  • Aberdeen - St. Mirren - 1 - cotă 2.15
  • Casa Pia - Braga - 2 - cotă 1.65
  • Fulham - Arsenal - 2 - cotă 1.60
  • Liverpool - Newcastle - 1 - cotă 1.55

”Peste 2.5 goluri”

Aveţi 6 meciuri şi pe biletul ”Peste 2.5 goluri”. La fel ca şi pe biletul de mai sus, nu lipsesc partide din Premier League şi din Serie A. De data aceasta, Pandi a ales din Anglia două meciuri, Tottenham - Bournemouth şi Wolverhampton - Everton.

Din Serie A, aveţi tot două partide, în care Panduru crede că se vor marca cel puţin 3 goluri. Unul dintre meciuri este cel dintre Napoli şi Monza. Campioana en-titre nu se regăseşte: după 17 etape, este în afara locurilor europene. De cealaltă parte, Monza este pe locul 11, la doar 6 puncte în spatele lui Napoli.

Tot din Italia, Pandi mizează pe cel puţin 3 goluri în AC Milan - Sassuolo. Milanezii sunt pe locul 3, cu 31 de goluri marcate până acum şi 20 încasate. Sassuolo se află în zona fierbinte a clasamentului, cu doar 3 puncte peste primul loc retrogradabil. În plus, are şi una dintre cele mai slabe defensive, cu 32 de goluri primite în 17 meciuri.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Napoli - Monza - Peste 2,5 goluri – cotă 1.85
  • Wolverhampton - Everton - Peste 2,5 goluri – cotă 2.10
  • Estoril Praia - Farense - Peste 2,5 goluri – cotă 1.75
  • AC Milan - Sassuolo - Peste 2,5 goluri – cotă 1.55
  • Al Taawoun - Al Nassr Riyadh - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • Tottenham - Bournemouth - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare