Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon” vă ajută să înverziţi biletul la Superbet! Ce cote a ales Pandi pentru ”Nebunie Mondială”

”Pariază pe telefon” vă ajută să înverziţi biletul la Superbet! Ce cote a ales Pandi pentru ”Nebunie Mondială”

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” vă aduce şi în această săptămână cele mai bune cote alese cu atenţie de Pandi! Dacă nu mai ştiţi ce să pariaţi, nu rataţi emisiunea care vă ajută să înverziţi biletul la Superbet.

Gata cu meciurile echipelor naţionale în acest an! Asta nu înseamnă că nu aveţi de unde să alegeţi meciuri pentru un bilet câştigător la Superbet! Aşa cum v-aţi obişnuit deja, ”Pariază pe telefon” vă pregăteşte în fiecare săptămână 3 bilete, care mai de care mai interesante: ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială”.

”Soliştii”

Şi de data aceasta, Pandi a ales 6 meciuri pentru ”Solişti”, din cele mai tari campionate ale Europei. Evident, nu aveau cum să lipsească dueluri din Germania sau din Spania. 

Bayern încearcă să o detroneze pe Leverkusen din poziţia de lider în Bundesliga. Pentru asta, are nevoie de victorie în deplasarea de la Koln, penultima în clasament. Superbet oferă cotă 1.25 pentru un succes al campioanei din Germania. 

Şi Atletico este favorită certă în meciul cu Mallorca. Cele două sunt despărţite de 19 puncte în clasamentul din La Liga, iar Mallorca a obţinut o singură victorie în 12 etape. 

În Franţa, Nice este la un singur punct în spatele liderului PSG şi trebuie să o bată pe Toulouse, dacă vrea să aibă şanse la primul loc în Ligue 1. Toulouse are doar 12 puncte în 12 etape, în timp ce Nice are 26. Aveţi cotă 1.53 la un eventual succes al gazdelor. 

În Olanda, Ajax este mai aproape de retrogradare, decât de locurile fruntaşe. Este pe 12, la 24 de puncte distanţă de liderul PSV. Este însă favorită în meciul cu Vitesse, codaşa clasamentului. 

Pe bilet aveţi şi un meci din Elveţia, Servette - Grasshoppers, iar Superbet oferă cotă 1.67 pentru victoria gazdelor. De asemenea, Pandi a selectat şi un duel din Belgia: Anderlecht are meci acasă cu RWDM, locul 10. Gazdele pornesc cu prima şansă, după ce au pierdut un singur meci din ultimele 14 jucate în toate competiţiile. 

”Peste 2.5 goluri”

Biletul favorit al celor care preferă să parieze pe goluri multe cuprinde şi de data aceasta tot 6 meciuri. Două dintre ele sunt din Bundesliga, unde se marchează pe bandă rulantă, etapă de etapă. 

Dortmund stă mai bine în clasament faţă de adversara din etapa a 12-a, Monchengladbach, dar are mai puţine goluri marcate. Al doilea meci din campionatul Germaniei care i-a atras atenţia lui Pandi este Wolfsburg cu Leipzig. 

Pe bilet avem şi un duel mai mult decât interesant din Premier League, între primele două clasate. 1.50 este cota la cel puţin 3 goluri marcate în City - Liverpool. Cetăţenii vin cu cel mai bun atac din Anglia, 32 de goluri marcate în 12 etape. Nici cormoranii nu stau rău la acest capitol: au înscris de 27 de ori până acum. 

Celelalte 3 meciuri de pe bilet sunt din Olanda, Turcia şi Scoţia. 

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Manchester City - Liverpool - Peste 2,5 goluri – cotă 1.50
  • Dortmund - Monchengladbach - Peste 2,5 goluri – cotă 1.35
  • Wolfsburg - Leipzig - Peste 2,5 goluri – cotă 1.55
  • Celtic - Motherwell - Peste 2,5 goluri – cotă 1.40
  • Twente - PSV Eindhoven - Peste 2,5 goluri – cotă 1.57
  • Fenerbahce - Karagumruk - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47

”Nebunie Mondială”

Cel mai aşteptat bilet al săptămânii vă aduce de data aceasta cota 914. Pentru asta, trebuie să bifaţi toate cele 10 meciuri alese de Pandi. Cotele sunt cuprinse între 1.85 şi 2.15. 

Cea mai mare cotă vine din Polonia, dacă bifaţi că ambele marchează în Legia Varşovia - Warta Poznan. Pandi a selectat şi două cote de 2.10, ambele din La Liga şi ambele cu opţiune de cel puţin 3 goluri. Este vorba despre Sociedad - Sevilla şi Betis - Las Palmas. 

Superbet oferă cotă 2.00 dacă marchează ambele echipe în Nordsjaelland - Aarhus, locurile 5 şi 6 din campionatul Danemarcei.

Iată care sunt toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Gaziantep - Ankaragucu - Peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • Wolfsburg - Leipzig - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.85
  • Eintracht Frankfurt - Stuttgart - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Legia Varşovia - Warta Poznan - GG - cotă 2.15
  • Gent - Royale Union - GG & Peste 2.5 goluri  - cotă 1.90
  • Nordsjaelland - AGF Aarhus - GG - cotă 2.00
  • Sociedad - Sevilla - Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Lech Poznan - Widzew Lodz - GG - cotă 1.90
  • Betis - Las Palmas - Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Girona - Athletic Bilbao - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.95

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare