Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon” vă ajută să înverziţi biletul la Superbet! Ce cote nebune a ales Pandi

”Pariază pe telefon” vă ajută să înverziţi biletul la Superbet! Ce cote nebune a ales Pandi

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” revine şi săptămâna aceasta cu cele mai interesante cote de la Superbet! Pandi v-a pregătit din nou cu atenţie cele 3 bilete speciale, ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială”.

Nu ştiţi ce cote să alegeţi, ca să înverziţi biletul la Superbet? Pandi vă ajută şi în această săptămână. Ca de fiecare dată, ”Pariază pe telefon” vă oferă cele mai tari 3 bilete ale săptămânii: ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie mondială”.

”Soliştii”

Săptămâna aceasta, Pandi a mers mai mult pe mâna gazdelor pe ”Solişti”. Un singur meci din cele 6 este luat pe succesul oaspeţilor. Este vorba despre victoria lui Olympiacos pe terenul lui Asteras Tripolis. Superbet oferă cotă 1.50, dacă bifaţi această opţiune.

Pe bilet sunt două meciuri din Premier League, unul din La Liga, dar şi unul din Serie A. Pandi a mizat pe victoria lui United cu Luton Town. Nou-promovata vine după un egal surprinzător cu Liverpool, în timp ce diavolii roşii au învins-o pe Fulham. United şi Luton nu s-au mai duelat în prima ligă din Anglia din 1992. Atunci a fost 1-1.

Al doilea meci din Premier League selectat de Panduru este Liverpool - Brentford. Cormoranii au cotă 1.45 la victorie. După ce a remizat cu Vallecano, Real vrea să-şi ia revanşa în faţa fanilor sâmbătă, cu Valencia. 1.38 oferă Superbet pentru victoria galacticilor.

Şi Juventus este favorită în duelul cu Cagliari. Pe biletul lui Pandi apare şi partida dintre liderul campionatului din Ungaria, Ferencvaros, şi Fehervar.

”Peste 2.5 goluri”

Aveţi ofertă variată şi pe biletul dedicat golurilor. Pandi a trecut prin toate campionatele în care se marchează mult şi a selectat cele mai interesante cote.

Cea mai mare cotă vine din Danemarca: etapa aceasta este derby între primele două clasate, FC Copenhaga şi Brondby. Se anunţă un meci plin cu goluri, dacă ţinem cont de faptul că cele două rivale au cele mai bune ofensive din Danemarca.

De pe bilet nu putea lipsi Belgia: de data aceasta, Pandi a ales duelurile dintre Antwerp şi Standard Liege şi Genk - Leuven. Ca de fiecare dată, şi Bundesliga este reprezentată pe biletul ”Peste 2.5 goluri”. Aveţi cotă 1.57 la cel puţin trei goluri marcate în Leverkusen - Union Berlin.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Antwerp - Standard Liege - Peste 2,5 goluri – cotă 1.70
  • Al Wehda - Al Nassr Riyadh - Peste 2,5 goluri – cotă 1.36
  • FC Copenhaga - Brondby - Peste 2,5 goluri – cotă 1.75
  • Leverkusen - Union Berlin - Peste 2,5 goluri – cotă 1.57
  • Genk - Leuven - Peste 2,5 goluri – cotă 1.36
  • Feyenoord - AZ Alkmaar - Peste 2,5 goluri – cotă 1.55

”Nebunie Mondială”

La final, aveţi şi cel mai interesant bilet al săptămânii. De data aceasta, pe ”Nebunie Mondială” a ieşit cotă 1.012, pentru cele 10 meciuri selectate de Panduru. 2.20 este cea mai mare cotă de pe bilet, pentru GG & peste 2.5 goluri la meciul dintre Vitoria Guimaraes şi Porto. 

Pandi a ales şi două cote de 2.10. Prima este pe un meci din Germania: GG & peste 2.5 goluri la Leipzig - Freiburg, iar a doua este pentru aceeaşi opţiune la partida dintre Atletico şi Villarreal.

Madrilenii au pierdut în precedenta etapă, 1-2 cu Las Palmas şi au ratat şansa de a se apropia de liderul Girona. Villarreal stă mai rău: e pe 13, cu doar 3 victorii în 12 etape.

Cotă bună are şi GG & peste 2.5 goluri la Midtjylland - Nordsjalland. Superbet oferă cotă 2.00. Restul meciurilor de pe ”Nebunie Mondială” au cotă sub 2.00.

Iată care sunt toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Wolverhampton - Tottenham - GG & peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Hatayspor - Galatasaray - GG & peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • TSV Hartberg - Rapid Viena - GG & peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • Vitoria Guimaraes - Porto - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.20
  • Club Brugge - Cercle Brugge - GG & peste 2.5 goluri  - cotă 1.90
  • Midtjylland - Nordsjalland - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.00
  • Legia Varşovia - Lech Poznan - Peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Gent - Anderlecht - GG & peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Leipzig - Freiburg - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Atletico Madrid - Villarreal - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.10

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuri 

viewscnt
Articole similare