Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon” vă ajută să înverziţi biletul la Superbet. Cele mai nebune cote alese de Pandi

”Pariază pe telefon” vă ajută să înverziţi biletul la Superbet. Cele mai nebune cote alese de Pandi

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” v-a pregătit din nou cele mai bune cote ale săptămânii. După ce a prins de două ori la rând ”Soliştii”, Panduru a analizat iar cu atenţie meciurile şi a ajuns la o cotă ireală pe ”Nebunie Mondială”!

O nouă săptămână, o nouă şansă de a înverzi biletul la Superbet! Panduru a analizat din nou oferta de meciuri şi le-a ales pe cele mai potrivite. ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie mondială” sunt biletele pe care le vedeţi în fiecare săptămână la ”Pariază pe telefon”.

”Soliştii”

Inspiraţia lui Pandi a dat din nou rezultate, pe biletul ”Solişti”. Biletul propus de fostul internaţional a ieşit, pentru a doua săptămână la rând. Tot 6 meciuri sunt şi de data aceasta pe ”Solişti”.

Cea mai mare cotă este de 1.80, pentru victoria lui Marseille cu Lyon. După 9 etape, Lyon este pe ultimul loc în Ligue 1, cu doar 3 puncte. În schimb, Marseille este aproape de locurile europene.

Şi victoria lui Porto la Vizela are cotă bună. Superbet oferă 1.47 pentru succesul lui Porto, care e la 13 puncte în faţa adversarei din etapa a 9-a din Portugalia.

Pandi mizează şi pe victoria lui PSV, lider în Eredivisie, cu Ajax, penultima în clasament. Pe ”Solişti” apar şi 3 meciuri din Premier League, Serie A şi La Liga. 1.40 are victoria lui Juventus cu Verona, 1.38 un succes al lui Atletico împotriva echipei lui Ianis Hagi, Alaves, iar victoria lui Liverpool cu Nottingham Forest are cotă 1.30 la Superbet.

”Peste 2.5 goluri”

6 meciuri sunt şi pe biletul ”Peste 2.5 goluri”, iar cotele sunt extrem de atractive. Pandi a optat pentru 4 cote peste 1.50 şi două peste 1.40. Dacă se vor da cel puţin 3 goluri în Lille - Monaco, Superbet oferă cotă 1.57. Monaco este lider în Franţa, cu cel mai bun atac, 23 de goluri marcate în 9 etape.

Şi meciul dintre Anderlecht şi Leuven are cotă bună la peste 2.5 goluri. Chiar dacă sunt la poli opuşi în clasament, cele două echipe au marcat acelaşi număr de goluri, 18. 

Pe biletul lui Pandi sunt şi două meciuri din Bundesliga, şi nu oricare. Liderul Leverkusen, cu 25 de goluri marcate în 8 etape, o aşteaptă pe Freiburg. Al doilea meci din campionatul Germaniei este cel dintre Stuttgart şi Hoffenheim, două dintre cele mai ofensive echipe, cu 25, respectiv 17 goluri înscrise.

Mai jos aveţi toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Pendikspor - Fenerbahce - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • Leverkusen - Freiburg - Peste 2,5 goluri – cotă 1.53
  • Arsenal - Sheffield Utd - Peste 2,5 goluri – cotă 1.40
  • Lille - Monaco - Peste 2,5 goluri – cotă 1.57
  • Stuttgart - Hoffenheim - Peste 2,5 goluri – cotă 1.50
  • Anderlecht - Leuven - Peste 2,5 goluri – cotă 1.55

”Nebunie Mondială”

Săptămâna aceasta, Pandi a reuşit o cotă ireală pe ”Nebunie Mondială”! 1.496 este cota care vă poate ajuta să aveţi un final de săptămână mult mai bun. Aveţi 10 meciuri pe bilet, dintre care unul singur cu o cotă sub 2.00.

Dacă pariaţi GG & peste 2.5 goluri la Napoli - AC Milan, Superbet oferă cotă 2.25. Milanezii sunt pe locul doi în Serie A, cu 16 goluri marcate în 9 etape, în timp ce Napoli e pe 4, dar are un atac mai bun, 20 de reuşite.

Urmează o cotă de 2.20, la meciul dintre Werder Bremen şi Union Berlin, tot cu opţiunea de GG & peste 2.5 goluri. Pandi a ales şi 5 cote de 2.10, pe meciuri din Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Elveţia şi Croaţia.

Cea mai mică cotă aleasă de Pandi este de 1.85, GG & peste 2.5 goluri la Kaiserslautern - Hamburger.

Mai jos vedeţi toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Werder Bremen - Union Berlin - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.20
  • Augsburg - Wolfsburg - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Zurich - Lausanne Ouchy - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Kaiserslautern - Hamburger - GG & peste 2.5 goluri - cotă 1.85
  • Brest - PSG - GG & peste 2.5 goluri  - cotă 2.10
  • Betis - Osasuna - GG - cotă 2.00
  • Manchester United - Manchester City - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Dinamo Zagreb - Lokomotiva Zagreb - GG - cotă 2.10
  • Inter Milano - AS Roma - GG - cotă 2.00
  • Napoli - AC Milan - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.25

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuri 

viewscnt
Articole similare