Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon” vă ajută să înverziţi biletul la Superbet! Cele mai tari cote alese de Pandi

”Pariază pe telefon” vă ajută să înverziţi biletul la Superbet! Cele mai tari cote alese de Pandi

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” revine cu noi cote interesante! Pandi a ales cele mai tari meciuri ale săptămânii pentru toate cele 3 bilete: ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială”.

O nouă săptămână, noi şanse de a înverzi biletul la Superbet. Ca de fiecare dată, ”Pariază pe telefon” vă dă o mână de ajutor. Avem trei bilete, ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială”, toate analizate cu atenţie de Panduru.

”Soliştii”

Pandi v-a pregătit 6 meciuri pentru ”Solişti”, cu cote cuprinse între 1.30 şi 1.72. Cea mai mică vine din Portugalia, unde Porto este favorită clară în meciul de acasă împotriva celor de la Casa Pia.

Şi Bayern are prima şansă în deplasarea de la Eintracht Frankfurt. În Bundesliga, campioana Germaniei este la 3 puncte în spatele liderului Leverkusen, dar are un meci mai puţin disputat. Frankfurt este pe locul 7, la două puncte distanţă de locurile europene.

Pe biletul lui Pandi avem şi două meciuri din Premier League, Crystal Palace - Liverpool şi Brighton - Burnley. Victoria lui Brighton, echipă aflată la jumătatea clasamentului, este cotată cu 1.53 de Superbet. Ţineţi cont că Burnley este în subsolul clasamentului în Anglia.

Pandi a mizat şi pe victoria lui Liverpool, în condiţiile în care Crystal Palace nu s-a mai impus într-un meci direct din 2017. De asemenea, pe ”Solişti” aveţi victoria lui PAOK în deplasare cu Asteras Tripolis, dar şi un succes al Legiei Varşovia la Lodz.

”Peste 2.5 goluri”

Tot 6 meciuri aveţi şi pe biletul cu goluri multe. Pandi a selectat partide din toate campionatele tari ale Europei. Ca în fiecare săptămână, nu lipsesc meciuri din Bundesliga şi din Premier League.

Din Germania, Pandi a ales Stuttgart - Leverkusen, echipe care au două dintre cele mai bune atacuri din campionat. Leverkusen este şi lider, cu 38 de goluri marcate, în timp ce Stuttgart este pe 3, cu 33 de goluri înscrise în 13 etape.

Tottenham şi Newcastle sunt, de asemenea, echipe destul de ofensive, ceea ce înseamnă că sunt şanse mari să se marcheze goluri multe în meciul direct.

Pandi mizează că se dau cel puţin 3 goluri şi în duelul dintre PSG şi Nantes. Campioana Franţei are cel mai bun atac, cu 36 de goluri marcate, în timp ce Nantes a încasat deja 23, în doar 14 etape.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Galatasaray - Adana Demirspor - Peste 2,5 goluri – cotă 1.33
  • Benfica - Farense - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • Ajax - Sparta Rotterdam - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47
  • PSG - Nantes - Peste 2,5 goluri – cotă 1.40
  • Stuttgart - Leverkusen - Peste 2,5 goluri – cotă 1.55
  • Tottenham - Newcastle - Peste 2,5 goluri – cotă 1.53

”Nebunie Mondială”

La final, venim cu cel mai nebun bilet al săptămânii. 1.028 este cota pentru ”Nebunie Mondială”. Pandi a ales cele mai interesante 10 cote şi vă propune, în această săptămână, meciuri din Bundesliga, Serie A, La Liga, dar şi din Premier League.

Cea mai mare cotă de pe ”Nebunie Mondială” este 2.30, pe meciul dintre Dortmund şi Leipzig. Pandi a optat pentru victoria gazdelor, care sunt de-abia pe locul 5 în Bundesliga, la 10 puncte în spatele liderului Leverkusen. Leipzig este chiar deasupra Borussiei în clasament, cu un singur punct avans.

Cotă mare are şi GG & peste 2.5 goluri la meciul dintre Anderlecht şi Standard Liege. De asemenea, victoria Romei cu Fiorentina, dar şi un eventual succes al lui Chelsea pe terenul lui Everton au cotă peste 2.00 la Superbet.

Şi cel puţin 3 goluri şi ambele marchează în Wolfsburg - Freiburg are cotă bună la Superbet.

Iată care sunt toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Wolfsburg - Freiburg - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.00
  • Atalanta - AC Milan - GG - cotă 1.85
  • Young Boys - St. Gallen - 1 - cotă 2.05
  • Dortmund - Leipzig - 1 - cotă 2.30
  • Gent - RWDM - GG & Peste 2.5 goluri  - cotă 1.85
  • Everton - Chelsea - 2 - cotă 2.05
  • Clermont - Lille - 2 - cotă 1.90
  • Anderlecht - Standard Liege - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • AS Roma - Fiorentina - 1 - cotă 2.05
  • Barcelona - Girona - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.90

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare