Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon” vă ajută să înverziţi biletul la Superbet! Cotă fabuloasă pe ”Nebunie Mondială”

”Pariază pe telefon” vă ajută să înverziţi biletul la Superbet! Cotă fabuloasă pe ”Nebunie Mondială”

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” revine cu noi cote alese cu mare atenţie de Panduru. ”Soliştii” au ieşit din nou, aşa că fiţi cu ochii şi pe meciurile selectate în această săptămână.

Nicio săptămână fără emisiunea preferată, ”Pariază pe telefon”! Dacă vreţi să vedeţi ce cote interesante a mai găsit Panduru, nu rataţi biletele ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie mondială”.

”Soliştii”

Pandi are lipici la ”Solişti”! Pentru a treia săptămână la rând, i-au ieşit toate cele 6 meciuri selectate pe bilet. Dacă ar fi să ne luăm după calculele hârtiei, sunt şanse destul de mari să fi ales cotele potrivite şi în această săptămână.

Cea mai mare cotă de pe ”Solişti” este 1.65, pentru victoria lui Leipzig la Mainz, codaşa din Bundesliga. Mainz nu are nicio victorie în primele 9 etape, în timp ce Leipzig e pe locul 5, la 5 puncte în spatele liderului Leverkusen.

Cotă bună are şi o eventuală victorie a Romei cu Lecce. Trupa lui Mourinho e de-abia pe 9 în Serie A, iar Lecce e la un singur punct în spate. Pe biletul lui Pandi apare şi un meci din Grecia, dar nu oricare. Panathinaikos joacă în deplasare cu Lamia, dar are statistica de partea ei. Liderul din Grecia a câştigat toate deplasările din acest sezon al campionatului.

Ultimele 3 meciuri de pe ”Solişti” sunt ca şi bifate, dacă nu vom avea parte de surprize. PSG încearcă să urce pe primul loc în Ligue 1, după meciul cu Montpellier, Liverpool are cea mai mică cotă de pe bilet că o învinge pe Luton Town, în timp ce victoria Realului este cotată de Superbet cu 1.33 în partida cu Rayo Vallecano.

”Peste 2.5 goluri”

Pandi v-a pregătit 6 meciuri şi pe biletul destinat golurilor multe. Evident, nu lipsesc meciuri din Bundesliga, dar pe bilet aveţi şi Premier League sau Turcia. Sâmbătă, este meci mare în Germania. Bayern se duce la Dortmund, pentru derby-ul cu Borussia.

Campioana Germaniei vine după o victorie zdrobitoare cu Darmstadt, 8-0, şi are un atac letal, cu 34 de goluri în 9 etape! Dortmund a smuls un punct cu Frankfurt într-o remiză spectaculoasă, terminată 3-3.

Tot din Bundesliga, Pandi a ales şi meciul dintre Hoffenheim şi liderul Leverkusen, care are cotă 1.35 la Superbet, pentru GG & peste 2.5 goluri. Cea mai mare cotă a biletului vine din Polonia, 1.67, GG & peste 2.5 goluri la meciul dintre Lech Poznan - Ruch Chorzow.

Aceeaşi alegere, dar pentru un meci din Turcia, Fenerbahce - Trabzonspor, este cotată la Superbet cu 1.55

Mai jos aveţi toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Hoffenheim - Leverkusen - Peste 2,5 goluri – cotă 1.35
  • Manchester City - Bournemouth - Peste 2,5 goluri – cotă 1.33
  • Fenerbahce - Trabzonspor - Peste 2,5 goluri – cotă 1.55
  • Borussia Dortmund - Bayern Munchen - Peste 2,5 goluri – cotă 1.36
  • Lech Poznan - Ruch Chorzow - Peste 2,5 goluri – cotă 1.67
  • Hamburger - Magdeburg - Peste 2,5 goluri – cotă 1.36

”Nebunie Mondială”

Săptămâna aceasta, Pandi s-a întrecut pe el cu cota de pe ”Nebunie Mondială”! 1.254 a obţinut din cele 10 meciuri selectate pe bilet. 9 dintre meciuri au GG şi peste 2.5 goluri, iar unul este solist, mai exact victoria lui Tottenham cu Chelsea, cotată cu 2.20.

2.25 este cea mai mare cotă, pentru Sociedad - Barcelona. Trupa lui Xavi vine după eşecul din El Clasico: Real s-a impus cu 2-1, deşi a fost condusă. Pandi a mai selectat o cotă de 2.15, două de 2.10 şi una de 2.00. Restul meciurilor au cotă sub 2.00.

Iată care sunt toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Galatasaray - Kasimpasa - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.00
  • Chaves - Benfica - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Winterthur - Young Boys - GG & peste 2.5 goluri - cotă 1.85
  • Newcastle - Arsenal - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.15
  • RKC Waalwijk - Feyenoord - GG & peste 2.5 goluri  - cotă 2.10
  • Excelsior - AZ Alkmaar - GG & peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Antwerp - Genk - GG & peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • Sociedad - Barcelona - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.25
  • Kecskemeti TE - Ferencvaros - GG & peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Tottenham - Chelsea - 1 - cotă 2.20

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuri 

viewscnt
Articole similare