Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon” vă ajută să înverziţi biletul la Superbet! Cotă fabuloasă pe ”Nebunie Mondială”

”Pariază pe telefon” vă ajută să înverziţi biletul la Superbet! Cotă fabuloasă pe ”Nebunie Mondială”

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” revine cu noi cote interesante, care să vă ajute să înverziţi biletul la Superbet! Săptămâna aceasta ne îndreptăm atenţia către meciurile echipelor naţionale.

”Pariază pe telefon” se mută în această săptămână pe meciurile echipelor naţionale, atât din preliminariile pentru Euro, cât şi din calificările pentru Mondial. Pandi a analizat toate partidele şi a ales cele mai interesante cote pentru cele 3 bilete ale săptămânii: ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie mondială”.

”Soliştii”

Ca în fiecare săptămână, avem 6 meciuri pe ”Solişti”, iar cea mai mare cotă aleasă de Pandi este 1.95, pentru victoria reprezentativei din Paraguay cu Chile. Pe bilet sunt şi patru meciuri din preliminariile pentru Euro. Două dintre acestea sunt din grupa din care face parte şi România.

Pandi mizează pe succesul Elveţiei cu naţionala din Kosovo, dar şi pe o victorie a Belarusului cu Andorra. Liderul Grupei G, Ungaria, joacă în deplasare cu Bulgaria, iar Superbet oferă cotă 1.70 pentru o victorie a maghiarilor.

Deja calificată la Euro, Austria se deplasează în Estonia. Un eventual succes al austriecilor este cotat cu 1.30. Pandi a ales pentru ”Solişti” şi un meci din calificările pentru Cupa Mondială, zona africană. Ghana este favorită în meciul cu Madagascar, cotă 1.30.

”Peste 2.5 goluri”

Tot 6 meciuri sunt şi pe al doilea bilet, ”Peste 2.5 goluri”. Pandi mizează pe cel puţin 3 goluri la Danemarca - Slovenia. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, 19, în Grupa H. Superbet oferă o cotă foarte bună, 2.10.

Peste 2.5 goluri în Azerbaidjan - Suedia este, de asemenea, o opţiune bună, cotată cu 1.90. În tur, suedezii au câştigat cu 5-0. Pandi a optat că se dau goluri multe şi în Italia - Macedonia de Nord şi Olanda - Irlanda, meciuri din preliminariile pentru Euro.

Pe bilet apare şi amicalul dintre Norvegia şi Insulele Feroe. Naţionala lui Haaland a ratat calificarea la Euro şi mai are de jucat un singur meci în Grupa A, cu Scoţia, pe 19 noiembrie.

Deja calificată la Euro din postura de gazdă, Germania joacă sâmbătă un amical cu Turcia, iar Superbet oferă cotă 1.53 că se vor marca multe goluri.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Norvegia - Insulele Feroe - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47
  • Azerbaidjan - Suedia - Peste 2,5 goluri – cotă 1.90
  • Danemarca - Slovenia - Peste 2,5 goluri – cotă 2.10
  • Italia - Macedonia de Nord - Peste 2,5 goluri – cotă 1.60
  • Olanda - Irlanda - Peste 2,5 goluri – cotă 1.65
  • Germania - Turcia - Peste 2,5 goluri – cotă 1.53

”Nebunie Mondială”

Săptămâna aceasta, Pandi a ajuns la o cotă nebună de tot pe ”Nebunie Mondială”, 1.220! Din cele 10 meciuri de pe bilet, 5 au cotă peste 2.00. Cea mai mare este 2.20, la două dintre partide. Pandi mizează pe GG în Columbia - Brazilia şi pe GG şi peste 2.5 goluri în Serbia U21 - Anglia U21.

Urmează o altă cotă bună, 2.15, pe opţiunea că vor marca ambele echipe în Venezuela - Ecuador, în preliminariile pentru Mondial, zona America de Sud. Aceeaşi cotă este oferită de Superbet şi pentru GG la Moldova - Albania.

Moldovenii reprezintă marea surpriză a grupei E: sunt la 2 puncte de locul doi şi au obţinut câteva rezultate impresionante în aceste preliminarii. Au învins-o pe Polonia în tur, au făcut egal în retur şi au obţinut remiză şi cu Cehia.

Pandi a ales şi o cotă de 2.10, pentru cel puţin 3 goluri în Argentina - Uruguay. Naţíonala lui Messi este lider în calificările pentru Mondial, zona sud-americană, cu punctaj maxim după 4 meciuri. Uruguay este pe locul 2, cu 7 puncte.

Avem şi două cote de 2.00 pe ”Nebunie Mondială”, la meciurile Polonia - Cehia şi Armenia - Ţara Galilor.

Iată care sunt toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Venezuela - Ecuador - GG - cotă 2.15
  • Argentina - Uruguay - Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Columbia - Brazilia - GG - cotă 2.20
  • Costa Rica - Panama - GG - cotă 1.95
  • Norvegia U21 - Irlanda U21 - Peste 2.5 goluri  - cotă 1.85
  • Moldova - Albania - GG - cotă 2.15
  • Austria U21 - Franţa U21 - Peste 2.5 goluri - cotă 1.80
  • Polonia - Cehia - GG - cotă 2.00
  • Armenia - Ţara Galilor - 2 - cotă 2.00
  • Serbia U21 - Anglia U21 - GG & peste 2.5 goluri - cotă 2.20

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare