Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariori, să începem weekend-ul în forţă cu ponturi premium de la profesionişti!

Pariori, să începem weekend-ul în forţă cu ponturi premium de la profesionişti!galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE I Începem luna decembrie cu o propunere de pariu interesantă pentru derby-ul Napoli vs Juventus, iar apoi continuăm cu analize şi sugestii de ponturi pentru partidele de sâmbătă: Arsenal vs Manchester United şi CS U Craiova vs FC Viitorul.

Comunitatea pariorilor din România vă urează un sincer „La mulţi ani!” şi un la fel de sincer „La mulţi bani!” cu ocazia zilei naţionale a ţării noastre.

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN SERIE A, PREMIER LEAGUE ŞI LIGA 1  – VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Napoli vs Juventus

Actualul lider din Serie A primeşte acasă vizita campioanei en-titre în runda a 15-a. Napoli, echipă neînvinsă în întrecerea internă, are cu 4 puncte mai mult decât Juventus, echipă care a pierdut deja două partide în această ediţie de campionat. Deşi se descurcă formidabil în campionat, napolitanii au şanse destul de mici să se califice de pe locul secund în grupa de Liga Campionilor, acolo unde Şahtior Doneţk are 3 puncte avans în faţa elevilor lui Maurizio Sarri, iar condiţia pentru ca Hamsik şi compania să meargă mai departe este ca Manchester City să învingă în deplasarea din Ucraina, în ultima etapă, iar Napoli să se impună în deplasarea de la Rotterdam, acolo unde se va confrunta cu codaşa grupei, Feyenoord.

Juventus nu are însă nici un fel de emoţii cu privire la situaţia din cupele europene: Elevii lui Massimiliano Allegri şi-au asigurat deja prezenţa în faza eliminatorie a Ligii Campionilor cu un meci înainte de final.

Napoli are 5 victorii şi o remiză în meciurile din acest sezon de Serie A de pe teren propriu şi un golaveraj de 17-3 în aceste dispute, în timp ce Juve a înregistrat o înfrângere, o remiză şi 4 victorii în deplasările din această ediţie de campionat, având un golaveraj de 19-10 în aceste confruntări.

În 7 dintre ultimele 8 partide ale celor două formaţii s-au marcat mai mult în partea secundă a jocului: Mai multe goluri în a doua repriză @ 2.05 – Pariază la Sportingbet!

În aceste meciuri extrem de echilibrate şi deschise cel mai bine este să mizăm pe goluri şi nu pe unul din simbolurile 1, X sau 2: Peste 2.5 goluri @ 1.83 – Pariază la Betfair!

Arsenal vs Manchester United

Ambele formaţii şi-au asigurat prezenţa în primăvara europeană şi se pot concentra pe disputele interne în acest sfârşit de an. Tunarii nu traversează o formă grozavă în acest moment, arătând prestaţii fluctuante în ultima perioadă. Cu toate acestea, nici elevii lui Mourinho nu au dat dovadă de foarte multă constanţă în precedentele 10 partide, pierzând 3 dintre acestea – de fiecare dată în deplasare.

Pogba şi colegii săi nu au strălucit în meciurile disputate departe de proprii suporteri, în timp ce Arsenal este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon, câştigând 6 partide din tot atâtea posibile pe Emirates. Totodată, băieţii lui Arsene Wenger au câştigat ultimele două confruntări cu rivalii de la United pe teren propriu, ambele la handicap.

Calculul hârtiei ne indică faptul că gazdele ar avea prima şansă în acest meci, însă ştim bine că în partidele în care se întâlnesc două echipe care au fluctuaţii de formă este foarte greu să alegem semnul pe care să mizăm, aşa că mergem pe un pont ceva mai liber: Peste 2.5 goluri @ 1.88 – Pariază la Unibet!

CS U Craiova vs FC Viitorul

Campioana în exerciţiu merge la Craiova pentru a încerca să-şi consolideze poziţia în clasament, care îi asigură în acest moment un loc de play-off. Ambele formaţii au disputat marţi meciuri în Cupa României, folosind o echipă de rezerve, cu excepţia câtorva titulari, printre care îl remarcăm pe Alexandru Băluţă, golgheterul oltenilor, care are disputat toate cele 120 de minute ale meciului câştigat în faţa celor de la CS Afumaţi cu scorul de 2-3 în prelungiri. Chiar dacă a marcat de două ori în prelungiri şi şi-a calificat echipa în sferturile de finală ale competiţiei, internaţionalul curtat de CFR Cluj şi FCSB a făcut ceva risipă de efort.

Gheorghe Hagi a lăsat titularii acasă şi a mers cu rezervele în deplasarea de la FC Botoşani, meci în care gazdele s-au impus cu scorul de 3-2. Spre deosebire de CS U Craiova, care a suferit două înfrângeri în Liga 1 în ultimele 4 etape, FC Viitorul are o serie de 7 meciuri fără înfrângere în campionat.

Interesant este că ultimele 3 confruntări dintre cele două echipe s-au încheiat cu victoriile oaspeţilor (de două ori CS U şi odată FC Viitorul), iar precedentele 3 s-au soldat cu victorii ale gazdelor (două victorii pentru FC Viitorul şi una pentru CS U).

Ambele echipe vor înscrie – NU @ 1.75 – Pariază la Betano!

X la pauză @ 1.95 – Pariază la Netbet!

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ A MECIURILOR DIN SERIE A, PREMIER LEAGUE ŞI LIGA 1. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM – VEZI LISTA AICI!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri sportivepublicitatenapoliarsenalmanchester unitedcraiovaviitorul 

viewscnt
Articole similare