Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patrick Petre a descoperit problema lui Sepsi: ”Picioarele ne ţin, dar nu ne ajută psihicul pe noi”

Patrick Petre a descoperit problema lui Sepsi: ”Picioarele ne ţin, dar nu ne ajută psihicul pe noi”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Patrick Petre a avut un moment de sinceritate la finalul meciului dintre Sepsi şi CSU Craiova, pierdut cu 0-2 de formaţia din Sfântu Gheorghe. Fostul dinamovist a explicat de ce Sepsi nu reuşeşte să câştige.

Sunt sigur că toţi ne dorim să nu pierdem, dar nu ştiu ce se întâmplă. Sper ca meciul cu Botoşani să fie momentul zero pentru noi şi de acolo să adunăm puncte care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul: salvarea de la retrogradare.

Noi am pregătit meciul foarte bine, cu multă seriozitate, ne doream să ajungem mai departe în Cupă, dar Craiova a fost mai bună azi. Cred că la noi problema e de ordin psihic, pentru că nu avem deloc încredere în noi. Aici va trebui să lucrăm mai mult”, a declarat Patrick Petre.

”Mi-e greu să dau o explicaţie, în multe meciuri părea că avem şanse să câştigăm, dar la final nu ne-am ales cu nimic. Nu ştiu dacă e vorba de probleme fizice, de concentrare, de valoare.

Meciul cu Craiova a fost destul de echilibrat, dar ei au avut mai multe ocazii şi au meritat să câştige. E greu pentru mine că nu marchez, dar dacă mingea nu ajunge în faţa porţii nu pot face mare lucru nici eu.

Zvonurile cu scandalul de la echipă sunt false. Nu există jucători cu viaţă extrasportivă agitată, deci nu ştiu cine a scos aşa ceva”, a spus Nikolic, după înfrângerea lui Sepsi cu Craiova.

Am intrat într-o pasă foarte proastă, dar eu sper ca în zilele rămase până la meciul cu Botoşaniul ne vom trezi la realitate pentru că altfel vom avea probleme foarte mari. Am folosit câţiva jucători care au evoluat mai puţin, le-a fost mai greu să intre în ritm, iar asta ne-a costat. Ştim şi noi că suferim în repriza a doua din punct de vedere fizic şi încercăm să remediem această situaţie.

Ar fi culmea să nu fie presiune pe mine la ce rezultate sunt. Sunt momente delicate, presiunea e mare, dar eu trebuie să scot echipa din pasa neagră în care a intrat”, a spus antrenorul lui Sepsi, Valentin Suciu.

Afla mai multe despre: sepsinikoliccupa romanieicsu craiova 

viewscnt
Articole similare