Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patrick Vieira în Premier League! Tehnicianul francez a fost anunţat oficial: ”Este un proiect foarte atractiv pentru mine”

Patrick Vieira în Premier League! Tehnicianul francez a fost anunţat oficial: ”Este un proiect foarte atractiv pentru mine”

Premier League

Comentarii

Clubul Crystal Palace a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că noul antrenor al echipei este Patrick Vieira.

Francezul a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea londoneză, care s-a despărţit la finalul stagiunii trecute de Roy Hogdson.

“Sunt încântat că Patrick a acceptat să se alăture Crystal Palace ca antrenorul nostru, după ce a învăţat cu succes meseria la City Group şi a avut parcursuri pozitive la New York City şi apoi la Nice. Abia aştept să lucrez cu Patrick şi cu Dougie pentru a aduce figuri noi care să ne ajute să avem un sezon de succes”, a declarat preşedintele clubului, Steve Parish.

Vieira s-a declarat şi el încântat de noul contract. “Este un proiect atractiv pentru mine. Am vorbit mult cu preşedintele şi cu directorul sportiv despre planurile lor pentru tot clubul, inclusiv pentru academie. Clubul are o bază fantastică, după mulţi ani în Premier League, şi sper că putem aduce şi mai multe îmbunătăţiri şi să ducem în continuare echipa înainte”, a spus antrenorul.

Vieira le-a pregătit în cariera sa pe New York City FC şi Nice, dar ca jucător are un palmares impresionant. A jucat pentru Cannes, Milan, Arsenal, Juventus, Inter Milano şi Manchester City şi este campion mondial şi european cu naţionala Franţei, dar şi triplu campion în Anglia şi Italia,

Afla mai multe despre: patrick vieiracrystal palace 

viewscnt
Articole similare