Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronii Romei îi mai fac un cadou lui Mourinho: un super mijlocaş din Bundesliga!

Patronii Romei îi mai fac un cadou lui Mourinho: un super mijlocaş din Bundesliga!

Serie A

Comentarii

AS Roma vrea să-l transfere în această vară pe Denis Zakaria de la Gladbach.

Mourinho a debutat cu dreptul în campionat, iar AS Roma s-a impus pe Olimpico, scor 3-1, în faţa Fiorentinei. A fost un meci în care Tammy Abraham a oferit două pase decisive şi a contribuit decisiv la eliminarea portarului Fiorentinei. Noua achiziţie a fost declarat jucătorul meciului.

AS Roma, aproape de un nou transfer important

Presa italiană scrie că fraţii Friedkin, noii patroni ai Romei, îi mai pregătesc un transfer antrenorului portughez.

Este vorba despre mijlocaşul de 24 de ani de la Borussia Monchengladbach, Denis Zakaria. Elveţianul crescut la Servette Geneva, a ajuns la Gladbach în 2017 după două sezoane excelente la Young Boys.

Italienii scriu că fotbalistul cotat la 30 de milioane de euro este mijlocaşul defensiv pe care Mourinho l-ar fi cerut conducerii clubului, după ce negocierile pentru transferul lui Granit Xhaka s-au blocat.

La Gladbach, Zakaria a jucat 128 de meciuri până acum şi a marcat 9 goluri. Este considerat unul dintre cei mai buni mijlocaşi defensivi din campionat, iar presa italiană susţine că jucătorul s-a înţeles deja cu AS Roma. Rămâne de văzut dacă Gladbach va accepta propunerea financiară a italienilor. Zakaria este dorit şi de două cluburi din Premier League, Arsenal şi Leicester.

Afla mai multe despre: jose mourinhoas romadenis zakaria 

viewscnt
Articole similare