Experiențe împreună.
You are here:

Patronul FCSB a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi la FCSB: ”E cel mai talentat jucător, după Coman”

Patronul FCSB a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi la FCSB: ”E cel mai talentat jucător, după Coman”

Liga 1

Sunt şanse mari ca, în iarnă, Fiorentina să-l împrumute pe Ianis Hagi. Tânărul jucător n-a jucat niciun minut în acest sezon, deşi a avut evoluţii foarte bune în amicalele din vară. Patronul FCSB ar fi dispus să-l transfere.

Situaţia lui Ianis Hagi la Fiorentina este destul de complicată. În vară, a făcut jocuri foarte apreciate şi se părea că va juca destul de des în Serie A. Dar Stefano Pioli nu-i acordă prea multă atenţie, motiv pentru care presa din Italia scrie că va fi împrumutat.

Patronul FCSB l-ar dori şi el pe Ianis, despre care spune că este foarte talentat: ”Ianis poate să vină la Steaua când vrea el. La orice oră, şi mâine... Ianis e cel mai talentat tânăr jucător, după Coman. Dar el trebuie să pună şi forţă. Dacă vine la noi, îl băgăm la forţă. Să pună muşchi pe el", a declarat Gigi Becali la ProX.

Ianis Hagi a fost transferat de Fiorentina de la Viitorul în vara lui 2016. Însă până acum a intrat în două meciuri.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.