Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul FCSB, impresionat de gestul făcut de Gnohere faţă de Alibec. Ce a declarat

Patronul FCSB, impresionat de gestul făcut de Gnohere faţă de Alibec. Ce a declarat

Superliga

Comentarii

Patronul FCSB a apreciat gestul făcut de Gnohere, care s-a dus să se bucure alături de Alibec - aflat pe bancă - în momentul în care francezul a înscris golul de 2-1 cu Chiajna. Gigi Becali spune că Alibec se bucură de toată susţinerea.

Dică l-a preferat din nou în atac pe Gnohere, în condiţiile în care Denis Alibec trece printr-o perioadă foarte grea. ”Bizonul” n-a dezamăgit. Gnohere a înscris golul de 2-1, rezultat ce avea să se menţină până la final. Imediat după ce a înscris, Gnohere a alergat spre bancă şi s-a bucurat alături de Alibec. Patronul FCSB a apreciat gestul făcut de Gnohere.

”Este un lucru frumos (n.r. că Gnohere s-a dus să se bucure cu Alibec). Noi am fost lângă el (n.r. lângă Alibec) tot timpul, echipa este lângă el tot timpul, după ce a plâns atunci. Mai ales că are şi dragostea galeriei. El simte asta, dar să nu uite. Să nu uite experienţa de acum”, a declarat Gigi Becali.

Patronul FCSB a lăsat de înţeles că Harlem Gnohere va fi titular şi în următoarele meciuri, în dauna lui Denis Alibec. Becali susţine că a făcut prea multe compromisuri pentru Denis Alibec: ”De ce să fie scos ”Bizonul” din echipă? Nu este jucătorul nostru? De ce să fie scos? Eu şi aşa am făcut prea multe concesii pentru Alibec. Ce am făcut pentru el nu am făcut pentru nimeni. Steaua nu stă în niciun jucător. Nu stă nici în 10 milioane de euro, nici în Alibec, nici în nimic”.

FCSB s-a impus cu 2-1 în faţa Concordiei Chiajna. Golurile au fost marcate de Nedelcu (14) şi Gnohere (40), respectiv Marc (16).

Afla mai multe despre: fcsbconcordia chiajnaliga 1gigi becali 

viewscnt
Articole similare