Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul FCSB, prima reacţie după ce Meme s-ar fi bătut într-un club din Bucureşti!

Patronul FCSB, prima reacţie după ce Meme s-ar fi bătut într-un club din Bucureşti!

Diverse

Comentarii

Mihai Stoica a fost implicat într-un scandal monstru într-un club de fiţe din Capitală! Directorul sportiv al FCSB-ului era însoţit de fiica sa, Teodora, şi de iubitul acesteia în momentul în care a început un conflict cu cei prezenţi la masa de lângă

Conform Gazetei, MM Stoica a fi aruncat cu sticle şi s-a răfuit cu toţi cei din jurul său (DETALII AICI). La scurt timp după ce informaţia a părut în presa din Romania, Gigi Becali a oferit prima reacţie despre scandalul în care a fost implicat Meme.

"Meme a sărit să îl apere pe ginerele său, care s-a bătut cu unii din club, de acolo. Eu aşa ştiu că Meme a sărit să îl apere, nu a început el scandalul. Nu este treaba mea ce face Mihai Stoica în timpul liber. Dumneavoastră aveţi dreptate că e şi imaginea clubului în joc şi jucătorii pot să îi imite gesturile, dar era în timpul liber. 

La ce te aştepţi când mergi în club? La un pahar de băutură şi se ajunge şi la bătaie. Când mergi la biserică, mergi să te rogi. Asta se întâmplă. Mihai Stoica era în timpul liber, nu este problema mea, dar nu a început el scandalul", a comentat Gigi Becali, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becalimeme stoicascandalbataie club 

viewscnt
Articole similare