Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul FCSB şi-a criticat dur un jucător după eşecul din Cehia: "Din cauza lui am pierdut meciul"

Patronul FCSB şi-a criticat dur un jucător după eşecul din Cehia: "Din cauza lui am pierdut meciul"

UEFA Europa League

Comentarii

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a spus după înfrângerea 0-2 din Cehia că jocul a fost pierdut din vina lui Junior Morais, în opinia sa, vinovat la ambele goluri marcate de Plzen.

"Meciul mi s-a parut slab. In prima repriza am fost depasiti, nu am avut nerv. Dar parerea mea e ca jocul s-a pierdut la Junior Morais, acolo s-a pierdut, ambele goluri au venit pe partea lui. Si el parca a uitat fotbalul!

S-a vazut relaxarea, s-a vazut ca suntem calificati. Aveam mare incredere in Filip, dar a fost depasit, parca a fost pe alta planeta. Morais la fel! Bine, primul gol al lor a fost din ofsaid si noi am avut si un 11 metri.

Problema a fost ca cehii ajungeau prea usor la poarta! Pe Morais nu l-am recunoscut, chiar nu pot sa-mi dau seama ce se intampla cu el, a dat pase gresite, a fost pe langa.

O sa vorbesc cu Morais, o sa il intreb daca are ceva probleme cu familia sau ceva. Sa-mi explice de ce joaca asa!" - a spus Gigi Becali la Pro X

​FCSB, calificată deja în 16-imile Ligii Europa, a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa Viktoria Plzen, într-un meci din etapa a cincea, penultima a Grupei G a competiţiei.

Aceasta este prima înfrângere a FCSB în Grupa G şi tot prima din patru întâlniri în acest an cu Plzen, în Liga Europa. În ultimul meci al grupei, FCSB va evolua, la 7 decembrie, de la ora 22.05, pe teren propriu, cu Lugano.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalieuropa leagueplzen 

viewscnt
Articole similare