Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul lui Kayseri l-a sunat pe Şumudică imediat după meci şi i-a transmis un mesaj clar: "Vreau să faci asta!"

Patronul lui Kayseri l-a sunat pe Şumudică imediat după meci şi i-a transmis un mesaj clar: "Vreau să faci asta!"galerie foto

Stranieri

Comentarii

Echipa lui Marius Şumudică e pe val în Turcia. Victoria cu Alanyaspor o menţine în cursa pentru titlu, la patru lungimi în urma liderului Başakşehir şi la egalitate de puncte cu forţele Beşiktaş şi Fenerbahce.

Erol Bedir, patronul clubului, a recunoscut în presa turcă faptul că l-a sunat pe Marius Şumudică imediat după meci, ţinând să-i transmită mesaje de felicitare. Totuşi, acesta are în continuare planuri mari: "Dacă nu batem Beşiktaş acasă, victoria cu Alanya nu mai are importanţă. Trebuie să câştigăm cele trei meciuri pe care le mai avem până la finalul anului şi să ajungem la 35 de puncte. Deja e o cerere foarte mare de bilete pentru meciul cu Beşiktaş. Va fi record de asistenţă pentru acest sezon".

Partida Kayserispor - Beşiktaş are loc duminică. "Vulturii" joacă mai întâi în Liga Campionilor, unde astăzi o întâlnesc pe Leipzig în deplasare, în ultima etapă din faza grupelor. După Beşiktaş, Kayseri va mai juca în deplasare cu Akhisar şi acasă cu Malatyaspor.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicaturciakayserisporbesiktaserol bedir 

viewscnt
Articole similare