Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru jucători de la Sepsi evidenţiaţi după victoria cu Farul: ”Mi-au plăcut!” | EXCLUSIV

Patru jucători de la Sepsi evidenţiaţi după victoria cu Farul: ”Mi-au plăcut!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe s-a impus în faţa celor de la Farul Constanţa, scor 1-0 (0-0), sâmbătă seara, la Ploieşti, şi a cucerit Supercupa României, ediţia 2023.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, nu a fost surprins de jocul solid al celor de la Sepsi, deoarece echipa este, în mare, aceeaşi din sezonul trecut. Cu o singură excepţie: Oteliţă în locul lui Dumitrescu sau Ispas.

Mihai Stoica, despre Sepsi: ”A părut o echipă destul de bine organizată”

De asemenea, Mihai Stoica a fost impresionat de modul în care au evoluat patru jucători de la Sepsi - Cosmin Matei, Denis Ciobotariu, Branislav Ninaj şi Marius Ştefănescu - cu un plus pentru ultimul dintre aceştia.

Sepsi a părut o echipă destul de bine organizată, sunt aceeaşi jucători, 10 jucători din primul 11 care au jucat şi acum. Au schimbat antrenorul, filosofia se aseamănă cu cea a lui Bergodi.

Ce m-a mirat a fost faptul că înainte credeam că va juca cu trei fundaşi centrali. Matei, Ciobotariu şi Ninaj mi-au plăcut, iar Ştefănescu nu poate juca prost niciodată.

E o mare problemă pentru echipele care dau mulţi jucători loturilor naţionale, pentru că nu ai jucătorii în pregătire. Vin jucătorii şi nu ai de unde să-i apuci. La noi, pe Pantea, Lixandru, Miculescu nici nu i-am văzut la faţă.

Nu poţi să ţii un jucător doar în cantonament, că-l distrugi mental. Fizic nu pierde nimic la 20 de ani, dar mental e greu. Au soţii, iubite şi nu-şi văd copiii”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicamateiciobotariuninaj 

viewscnt
Articole similare