Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru jucători importanţi ai FCSB au rămas la Bucureşti! Golofca are şanse să fie titular. Cu cine s-au întâlnit băieţii lui Dică la plecare VIDEO

Patru jucători importanţi ai FCSB au rămas la Bucureşti! Golofca are şanse să fie titular. Cu cine s-au întâlnit băieţii lui Dică la plecare VIDEO

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB a plecat în această dimineaţă spre Cehia acolo unde mâine în direct la Telekom Sport de la ora 20:00 va juca manşa retur din grupele Europa League cu Viktoria Plzen.

Pentru partida de joi, Nicolae Dică a decis să lase la Bucureşti mai mulţi jucători importanţi din lot. Mihai Pintilii, Marko Momcilovici, Filipe Teixeira şi Romario Benzar nu au făcut deplasarea în Cehia, în timp ce Cătălin Golofca a fost reprimit în lot şi va fi titular, aşa cum a cerut patronul echipei.

Mijlocaşul adus de la Botoşani pentru 400.000 de euro va fi urmărit la meciul cu Plzen de reprezenanţii unui club din Coreea de Sud, fiind şanse foarte mari ca acesta să plece în această iarnă de la FCSB.

Mai mult, steliştii au dat nas în nas pe aeroport cu Mircea Lucescu, care era destul de agitat şi a evitat să vorbească cu presa.

"Dică îmi spusese că vrea să lase acasă câţiva jucători şi eu am fost de acord. Pintilii, Teixeira şi mi-a mai spus încă doi jucători, numai că eu nu am fost de acord cu unul dintre ei. Am spus <Nu, Budescu vreau să fie în lot>. Vreau să câştig meciul ăsta. La ce mi-a propus el, o singură obiecţie am avut. Şi îl ţine pe Budescu în lot. Budescu trebuie să fie calul de bătaie, el nu se odihneşte niciodată, el trebuie să fie în priză tot timpul. El este generalul de război care nu are voie să lipsească", a spus Becali ieri.
 
Meciul Viktoria Plzen - FCSB va avea loc, joi, de la ora 20:00, în etapa a cincea, penultima, a Grupei G a Europa League şi va fi transmis de Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: steauaplecarecehiaplzeneuropa leaguedicadecizieanuntlotmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare