Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru jucători importanţi pleacă de la Dinamo: ”Şi-au terminat contractele!” Florin Bratu anunţă transferuri

Patru jucători importanţi pleacă de la Dinamo: ”Şi-au terminat contractele!” Florin Bratu anunţă transferuri

Superliga

Comentarii

Dinamo se pregăteşte de noi schimbări importante la nivelul lotului. Florin Bratu a anunţat că Penedo, Katsikas, Romera şi Maric şi-au terminat contractele, dar în locul lor vor veni alţi jucători.

Dinamo se desparte în această vară de patru jucători importanţi. Florin Bratu a anunţat că nu se va putea baza la meciul cu Sepsi pe serviciile lui Penedo, Katsikas, Romera şi Maric, deoarece şi-au terminat contractele. Antrenorul lui Dinamo spune că şefii clubului au venit cu propuneri de prelungire pentru Penedo şi Katsikas, dar nu este foarte optimis.

”Îi ştiţi şi voi, cei care au terminat contractele: Penedo, Katsikas, Romera şi Maric. Avem problemuţe din cauza aceasta şi cu Nistor, şi cu Mahlangu. Mai sunt şi băieţii de la U19, care au meci important duminică, să vedem cum gestionăm această treabă, nu va fi uşor, dar eu mă menţin bine. Dacă e ceva, întram acolo, în careul de 16 metri fac faţă [...] Le-am propus contracte, la Penedo va fi mai dificil, de la Katsikas aşteptăm răspuns. Dacă nu se vor realiza aceste noi contracte, ne gândim la alţi jucători”, a declarat Florin Bratu.

Fostul atacant recunoaşte că Dinamo ar putea rezolva două transferuri în perioada următoare. Florin Bratu susţine că urmăreşte mai mulţi jucători şi va încerca să găsească cele mai bune soluţii.

”(n.r. întrebat dacă este posibil să vină 2 jucători în următoarea săptămână) Da, este posibil şi o să vedeţi că se va întâmpla. Andrei Radu este un jucător bun, îl ştim, a mai fost la Dinamo, a crescut în ultimii ani, este titular la tineret, ne gândim şi la el. Avem nevoie pe fiecare post de câte doi jucători, pentru a creea competiţie foarte bună în echipă”, a mai spus Bratu.

Afla mai multe despre: florin bratudinamopenedoliga 1katsikastransferuri 

viewscnt
Articole similare