Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru jucători s-au retras din naţionala Italiei după ratarea calificării la Cupa Mondială. Au strâns împreună 461 de selecţii!

Patru jucători s-au retras din naţionala Italiei după ratarea calificării la Cupa Mondială. Au strâns împreună 461 de selecţii!
Comentarii

Italia a ratat prezenţa la Cupa Mondială după 60 de ani, după ce a pierdut dubla manşă cu Suedia fără a marca vreun gol. A fost o seară tristă pentru italieni, care, începând de ieri, nu se vor mai putea baza pe serviciile a patru jucători importanţi.

S-au retras din naţională portarul Gianluigi Buffon (39 ani / 175 selecţii), fundaşii Giorgio Chiellini (33 ani / 96 selecţii), Andrea Barzagli (36 ani / 73 ani) şi mijlocaşul Daniele De Rossi (34 ani / 117 selecţii). Împreună, cei patru au strâns la prima reprezentativă 461 de selecţii!

Trei dintre ei (Buffon, De Rossi şi Barzagli) au făcut parte din lotul care cucerea titlul mondial în faţa Franţei, în 2006. 

Reconstrucţia va începe totuşi cum nu se poate mai frumos. Următorul meci al Italiei este programat pe 23 martie anul viitor, la Napoli, împotriva Argentinei lui Lionel Messi. Patru zile mai târziu, italienii se vor duela cu Anglia, pe Wembley.

Printre tinerii de perspectivă care vin din urmă îi regăsim pe Gianluigi Donnarumma (18 ani), Daniele Rugani (23 ani), Andrea Belotti (23 ani) sau Alessio Romagnoli (22 ani). 

Afla mai multe despre: italiasuediacupa mondialabuffonchiellinide rossibarzagli 

viewscnt
Articole similare