Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru recorduri pe care Cristiano Ronaldo le poate depăşi în viitor

Patru recorduri pe care Cristiano Ronaldo le poate depăşi în viitor
Comentarii

Cristiano Ronaldo, omul record al fotbalului european, îşi mai poate adăuga câteva recorduri în palmares până la finalul carierei.

Cu o mulţime de recorduri la activ Cristino Ronaldo este considerat de multă lume cel mai bun jucător al generaţiei sale. Cristiano Ronaldo este foarte aproape de doborârea unor noi recorduri.

1. Cu şapte goluri marcate, Ronaldo poate ajunge cel mai bun marcator din lume, în competiţiile internaţionale, la echipa naţională.

2. Cel mai rapid gol pentru Real Madrid.

Ronaldo poate depăşi acest record dacă va înscrie în mai puţin de 12 secunde, record deţinut în acest moment de Ivan Zamorano. Cel mai rapid gol al său a venit în secunda 45, în meciul cu Xerex, în anul de debut la Real Madrid. 

3. Cele mai multe apariţii în tricoul lui Real Madrid.
Record deţinut de Raul, 723 de apariţii în tricoul Madridului. Cu aproape 500 de apariţii, poate părea o nebunie să crezi că Ronaldo va putea să depăşească acest record, dar ţinând cont de condiţia fizică pe care o arată portughezul, nimic nu mai pare de neatins în ceea cel priveşte.

4. Cel mai bun marcator pentru două cluburi diferite.
Acest record poate fi depăşit doar dacă Ronaldo se va transfera la o altă echipă. Deja cel mai bun marcator la Real Madrid şi cu 118 goluri marcate pentru Manchester United, Cristiano Ronaldo poate deveni cel mai bun marcator la două cluburi diferete după un eventual transfer la ”Diavolii Roşii”, unde Rooney deţine recordul cu 253 de goluri.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldorecorduri cristioano ronaldochampions league,  

viewscnt
Articole similare