Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Papp a vorbit despre viitorul lui! Ce va face după ce se va retrage din fotbal: ”Cred că aşa este sănătos!”

Paul Papp a vorbit despre viitorul lui! Ce va face după ce se va retrage din fotbal: ”Cred că aşa este sănătos!”
Comentarii

Paul Papp, fundaşul Craiovei, a vorbit despre planurile sale de viitor.

Craiova s-a despărţit de Reghecampf, după ce fostul antrenor de la FCSB nu a reuşit să câştige niciun trofeu cu oltenii. La echipă, a venit tehnicianul Laszlo Balint, care a pregătit-o ultima dată pe UTA Arad. 

Paul Papp a anunţat că în momentul când se va retrage, el vrea să devină antrenor şi a dat exemplul noului său antrenor. El consideră că nu este sănătos să arzi etape şi că trebuie să acumulezi cât mai multă experienţă. 

”Cred că aşa este sănătos!”

”Fiecare antrenor vine cu perceptiile lui despre fotbal. Domnul Balint este un antrenor tânăr, dar cu experienţă, a pornit de jos şi nu a sărit etapele. În opinia mea, este foarte important, şi eu vreau să urmez acelaşi curs, cred că aşa este sănătos, să o iei de jos, să încerci să ajungi cât mai sus, să nu sari etapele. Îl apreciem foarte mult, sperăm să facem treabă împreună.

Nu cred că e o mare agitaţie la Universitatea Craiova. Este un profesionalism şi o cerinţă foarte mare de a face performanţă. Agitaţie nu cred că este, toată lumea îşi doreşte să facă performanţă, şi cred că este normal ca la un club de talia Universităţii Craiova să se vrea performanţa.

Apreciez ce face domnul Mihai Rotaru la club. Sper să iau un titlu cu Universitatea Craiova, am face istorie. Când am semnat, am spus că vreau să iau trofee. Cupa României şi Suercupa am luat-o, lipseşte doar titlul. Sper să mergem până în grupele Conference League, este unul dintre cele mai importante obiective”, a declarat Paul Papp, potrivit AS.ro.

Afla mai multe despre: craiova-papp-balint 

viewscnt
Articole similare