Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Papp implicat într-un scandal monstru cu MM Stoica: "Taci! Din cauza ta am pierdut 10 milioane de euro"

Paul Papp implicat într-un scandal monstru cu MM Stoica: "Taci! Din cauza ta am pierdut 10 milioane de euro"

Fotbal

Comentarii

Fostul jucător al FCSB, Paul Papp, a dezvăluit un episod petrecut în vestiarul fostei sale echipe, cu un moment tensionat în care MM Stoica, directorul sportiv, i-a reproşat că echipa a pierdut o sumă importantă de bani din cauza lui.

"Mi s-a spus în faţă că din cauza mea s-au pierdut 10 milioane de euro. Totul a plecat după un meci cu Astra, la Giurgiu. Eu după meci am rămas să vorbesc cu Marius Şumudică. Am vorbit cu mâna la gură, dar a fost o discuţie amicală. Pentru că am ţinut mâna la gură, discuţia s-a interpretat. 
 
La următorul meci, cu Dinamo, am fost lăsat în tribună. I-am întrebat pe cei din staff dacă e vreo problemă că am discutat şi mi s-a zis: «Nu, nu. Nu e nicio problemă». Dar am rămas în tribună. Nu am venit cu autocarul la meci. M-am dus acasă, m-am schimbat şi după aceea am venit la stadion.
 
Dimineaţa am avut şedinţă. Mi s-a zis «Paul, nu e posibil ce ai făcut!». Am zis că am fost nervos. Discuţia a escaladat puţin. M-am enervat, dar am fost respectous. Am spus ce am simţit. Mi-au spus că am fost lăsat în tribună ca urmare a unei decizii tactice, dar nu sunt prost. Ştiam că discuţia cu Şumudică a fost problema. Atunci, MM Stoica mi-a spus: «Băi Paule, taci din gură! Din cauza ta am pierdut 10 milioane de euro»”, a declarat Paul Papp pentru GSP.

Afla mai multe despre: papp 

viewscnt
Articole similare