Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe CSM Bucureşti o aşteaptă vremuri grele în primăvara europeană! Va da sigur peste Gyor şi Mittiland în grupele principale

Pe CSM Bucureşti o aşteaptă vremuri grele în primăvara europeană! Va da sigur peste Gyor şi Mittiland în grupele principale

Handbal

Comentarii

Cele două şi-au asigurat şi ele calificarea după etapa a 4-a a grupelor. În ultimul meci Gyor a câştigat la două goluri în faţa lui Rostov.

Şi rusoaicele sunt aproape sigure de participarea în faza următoare. La pauză în Ungaria a fost 13-9 pentru Gyor, cu Pessoa în mare formă, Rostov a reuşit să se aporpie la un gol, cu două minute înainte de final. Oftedal a dat lovitura de graţie, cu o execuţie fantastică de la aproape 9 metri. S-a terminat 25-23 pentru Gyor!

După patru etape, clasamentul grupei A este următorul: 1. CSM Bucureşti 6 puncte, 2. Krim 6, 3. NFH 4 şi 4. Vistal 0 puncte. 
 
Programul grupei A în continuare: Vistal – NFH (11 noiembrie), Krim – CSM (11 noiembrie), NFH – Krim (19 noiembrie) şi CSM Bucureşti – Vistal Gdynia (19 noiembrie).
 
Primele două clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în faza grupelor principale. Obiectivul campioanei României în actuala stagiune este calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.
 

Afla mai multe despre: csm bucurestihandbalprogramliga campionilor 

viewscnt
Articole similare