Experiențe împreună.
You are here:

Pe el îl propun membrii Generaţiei de Aur la şefia FRF: "Ar face treabă mai bună decât actuala conducere"

Pe el îl propun membrii Generaţiei de Aur la şefia FRF: "Ar face treabă mai bună decât actuala conducere"

FRF

Generaţia de Aur s-a reunit la Chiajna, aşa că s-a pus din nou la cale debarcarea lui Burleanu de la cârma federaţiei. Propus de foştii săi colegi, Lupescu a refuzat elegant să candideze la şefia FRF.

Alegerile pentru preşedinţia FRF vor avea loc în luna mai a anului viitor. Până atunci, Generaţia de Aur speră să găsească un candidat care să îl detroneze pe Burleanu.

"Oricare dintre colegii mei din Generaţia de Aur ar fi mai bun decât cei care sunt acum în actuala conducere a Federaţiei Române de Fotbal" , a declarat Gheorghe Popescu.

"Eu sper să candideze cineva din Generaţia noastră. Nu pot spune cine ar merita să fie preşedintele FRF, pentru că nu contează acest aspect pentru mine. Important este să facă ceva pentru fotbalul românesc, iar echipa naţională să aibă rezultate" , a spus Dan Petrescu.

Favoritul tuturor membrilor Generaţiei de Aur era Ionuţ Lupescu, directorul comisiei tehnice de la UEFA.

"E frumos să fii apreciat de foştii tăi colegi şi de oamenii din fotbal, dar n-am auzit pe nimeni din cei care votează să spună aşa ceva. Din cei 200 nu ştiu câţi vor să mă mai întorc acasă" , a declarat Ionuţ Lupescu.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.