Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe viaţă la Barcelona. Cum garantează preşedintele La Liga pentru Messi

Pe viaţă la Barcelona. Cum garantează preşedintele La Liga pentru Messi

FC Barcelona

Comentarii

Atacantul argentinian Lionel Messi şi-a prelungit deja până în 2021 contractul cu FC Barcelona, a asigurat preşedintele La Liga, Javier Tebas. Asta în timp ce comunicatul ezitant al Barcei a creat până acum numai îndoială.

''Messi are un contract, iar el l-a prelungit, este ce spune Barcelona'', a declarat preşedintele organizatorului campionatului la o întâlnire cu presa. ''Contractele sunt oficiale când ele sunt semnate şi nu când se spune că au fost semnate. Eu cred că el a semnat. Dacă nu m-au înşelat, este semnat''.

În iulie, Barcelona a indicat că a ajuns la un acord cu argentinianul în vârstă de 30 de ani, de patru ori câştigător al Balonului de Aur, în vederea prelungirii contractului său până în 2021.

Messi, al cărui contract actual expiră în iunie 2018, încă nu a parafat acest nou contract, ceea a alimentat îngrijorările suporterilor barcelonezi, traumatizaţi de plecarea inopinată a lui Neymar la Paris Saint-Germain la începutul lunii august.

''Totul este decis şi semnat'', a spus totuşi pe 5 septembrie preşedintele Barcei, Josep Bartomeu. ''Există trei contracte. Unul cu Fundaţia Messi, care este semnat cu preşedintele Fundaţiei şi cu fratele jucătorului. Există un contract de imagine a lui Messi, semnat de tatăl său în calitate de administrator al societăţii sale, şi există contractul de muncă semnat de tatăl lui Leo, care are puterea să o facă''.

Afla mai multe despre: leo messifc barcelonacontractsemnaturala ligapresedintefundatietatal sauargentina 

viewscnt
Articole similare