Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pentru mine contează". Simona Halep, interviu emoţionant la finalul meciului cu Pliskova. Ce se întâmpla în urmă cu exact 10 ani

"Pentru mine contează". Simona Halep, interviu emoţionant la finalul meciului cu Pliskova. Ce se întâmpla în urmă cu exact 10 ani

Tenis

Comentarii

Simona Halep a învins-o în minimum de seturi pe Karolina Pliskova, scor 6-3, 6-2, şi s-a calificat pentru prima dată în semifinalele turneului de seniori de la Australian Open, unde o aşteaptă un duel cu Angelique Kerber.

Însă, liderul mondial a atins această fază a competiţiei şi în 2008. Exact în urmă cu 10 ani, tot pe 24 ianuarie, Simona Halep obţinea calificarea în semifinalele turneului de juniori de la Australian Open, după o victorie în două seturi, scor 6-3, 6-2, în faţa Anastasiei Pavlyuchenkova. Halep n-a jucat atunci şi finala, fiind învinsă în penultimul act de Jessica Moore în două seturi.

Imediat după victoria cu Pliskova, la flash interviu, reporterul a felicitat-o pe Simona Halep pentru prima calificare în semifinale la Australian Open, însă sportiva noastră a ţinut să le reamintească un lucru organizatorilor.

"Mă bucur să fiu în semifinale, de fapt, am fost şi la juniori în această fază, în 2008. Pentru mine contează şi acest aspect. Mă aşteaptă acum un meci diferit cu Angelique Kerber, ea se deplasează bine, returnează solid, trebuie să domin mai mult, să joc mai bine, să fiu calmă. Vreau să mă bucur de această fază a competiţiei, nu mă gândesc la rezultat. Darren mă ajută cu faptul că sunt relaxată în timpul meciurilor şi înainte, îi mulţumesc pentru asta şi le mulţumesc şi australienilor" , a declarat Simona Halep.

 

Afla mai multe despre: simona haleptenisdarren cahillaustralian opengrand slam 

viewscnt
Articole similare