Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pentru prima dată, Jaap Stam a explicat de ce nu-l foloseşte pe Adi Popa: ”Am vorbit cu el!”

Pentru prima dată, Jaap Stam a explicat de ce nu-l foloseşte pe Adi Popa: ”Am vorbit cu el!”

Stranieri

Comentarii

Adi Popa a prins doar 279 de minute pentru Reading, în campionat şi, cel mai probabil, din iarnă va juca la altă echipă. Jaap Stam, antrenorul lui Reading, a încercat să explice situaţia mijlocaşului român.

Mijlocaşul de 29 de ani a semnat cu Reading în ianuarie 2017, însă n-a reuşit până acum să-şi câştige un loc de titular. În acest sezon, fostul mijlocaş al FCSB-ului a intrat în 5 meciuri de campionat, din 20 de etape şi a adunat doar 279 de minute. Este o situaţie care-l nemulţumeşte şi, probabil, în iarnă îşi va căuta altă echipă.

Jaap Stam, antrenorul lui Reading, a explicat motivul pentru care nu prinde mai des echipa. Fostul mare jucător olandez spune că are prea multe soluţii pentru postul pe care joacă Adi Popa şi este nevoit să le dea tuturor o şansă.

”Dacă ai un lot numeros - iar noi avem mulţi mijlocaşi laterali - câteodată trebuie să faci alegeri. Nu există niciun motiv pentru care să ai patru mijlocaşi de bandă pe bancă. Alegi jucătorii în funcţie de posturi şi Adrian n-a prins echipa, dar în ultimele jocuri a fost în lot, aşa merg lucrurile. El ştie asta şi am vorbit cu el despre asta. Desigur, uneori nu este fericit din cauza asta şi pot să-l înţeleg, dar aşa trebuie să fie. Dar eşti profesionist, eşti bine plătit la Reading şi, dacă avem nevoie de un jucător, el trebuie să fie pregătit”, a declarat Jaap Stam, potrivit getreading.co.uk.



Reading ocupă abia locul 14 în campionat, cu 26 de puncte acumulate în 20 de etape. Lideri sunt cei de la Wolverhampton, cu 47 de puncte. Reading se află la 9 puncte de primul loc care asigură prezenţa în play-off-ul pentru promovarea în Premier League.

Afla mai multe despre: adi popareadingjaap stam 

viewscnt
Articole similare