Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola, atacat dur de un adversar: ”Se chinuie să fie un gentleman! E lipsit de respect”

Pep Guardiola, atacat dur de un adversar: ”Se chinuie să fie un gentleman! E lipsit de respect”
Comentarii

Maurcio Pochettino nu a uitat că Gurdiola a numit-o pe Tottenham "echipa lui Harry Kane", iar acum, înaintea partidei pe care echipa sa o va susţine în compania lui Bournemouth, a ieşit la atac: "Eu nu am spus despre Barcelona că e echipa lui Messi".

Foşti rivali atât ca jucători cât şi ca antrenori în derby-urile Barcelona - Espanyol, cei doi adversari, acum în Premier League, nu ratează nici un moment pentru a-şi trimite ”săgeţi” unul altuia. Pochettino l-a acuzat pe Guardiola că este nemanierat, după ce acesta din urmă a afirmat după victoria cu Chelsea că "e prea devreme să vorbim acum de titlu. Mai sunt Manchester United şi echipa lui Harry Kane".

"A fost trist, e lipsit de respect. E dificil de înţeles, pentru că Pep a fost parte din marele succes al Barcelonei în perioada în care Messi era în vârful carierei. Eşti tentat să spui că a câştigat datorită lui Messi, însă eu n-am făcut-o niciodată, n-am zis că e echipa lui Messi. Guardiola se chinuie să fie un gentleman.

Oamenii îmi spuneau: «Nu, e doar Messi la Barcelona!». Eu le replicam: «Nu, nu, nu. Messi e unul dintre cei mai buni, dar Guardiola e un mare antrenor». De ce vorbeşte cu atât de mult respect de Manchester United? Ar fi putut să zică şi echipa lui Romelu Lukaku", a declarat Mauricio Pochettino.

Guardiola a replicat: "Pochettino greşeşte. Niciodată nu am fost lipsit de respect, poate engleza mea nu e perfectă. Dar, când am spus «echipa lui Harry Kane», am făcut-o pentru că el marca multe goluri. Ştiu că Tottenham nu înseamnă doar Kane" 

Afla mai multe despre: pep guardiolamaurcio pochettinotottenhammanchester city,  

viewscnt
Articole similare