Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă incredibilă pentru Cristiano Ronaldo I Portughezul va juca în cel de-al 400-lea său meci pentru Real Madrid

Performanţă incredibilă pentru Cristiano Ronaldo I Portughezul va juca în cel de-al 400-lea său meci pentru Real Madrid
Comentarii

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo va disputa marţi seara cel de-al 400-lea său meci pentru echipa spaniolă Real Madrid, care va întâlni formaţia germană Borussia Dortmund, în cea de-a doua etapă a Ligii Campionilor la fotbal.

Starul lusitan, achiziţionat în urmă cu opt ani de la Manchester United, a debutat oficial în tricoul madrilenilor pe 29 august 2009, într-o partidă cu Deportivo La Coruna (3-2), disputată pe Santiago Bernabeu. El a reuşit atunci primul dintre cele 409 goluri marcate pentru Real în 399 de meciuri, cu o medie de 1,02 goluri pe meci.

Duminica viitoare, la meciul cu Espanyol Barcelona din campionatul Spaniei, Cristiano Ronaldo va egala un alt "şeptar" de legendă al clubului madrilen, Juanito, care a evoluat de 401 ori pentru Real. Portughezul îşi va face apoi intrarea în "clubul" celor 20 de jucători care au disputat cele mai multe partide din istoria lui Real Madrid.

Portughezul va rămâne, însă, departe de recordul fostului căpitan al madrilenilor Raul Gonzalez, care a disputat 741 de meciuri pentru Real Madrid, în toate competiţiile.

Cristiano Ronaldo este golgheterul all time al Ligii Campionilor, cu 107 goluri, 92 dintre ele marcate în tricoul lui Real (în 89 de meciuri). El este urmat de argentinianul Lionel Messi, de la rivala FC Barcelona, cu 96 de goluri, în timp ce Raul Gonzalez, retras din activitate, ocupă poziţia a treia, cu 71 de goluri. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madridchampions leagueperformantastatistica 

viewscnt
Articole similare